De zomer is eindelijk begonnen en daarmee de perfecte tijd om aan de slag te gaan met je interieur, bijvoorbeeld doormiddel van nieuwe raambekleding. Van de zomer krijg ik altijd meer positieve energie en nieuwe ideeën. Laat de creativiteit maar komen!

Natuurlijke materialen

Tijdloos en perfecte raambekleding uitzoeken in deze tijd van het jaar, waarin je eigenlijk juist meer van het buitenleven geniet? Jazeker, juist nu geniet je tegenwoordig binnen en buiten van dezelfde sfeer, waarbij het interieur soepel in elkaar overloopt. Hierbij speelt ook duurzaamheid een grote rol. Met onze Sunwood jaloezieën welke afkomstig zijn uit duurzame bossen en verkrijgbaar in diverse populaire kleuren maak jij een goed begin. Of jij nu gaat voor abachi,- of natuurlijk bamboe jaloezieën, deze zomer. De natuurlijke texturen werken beide goed in combinatie met diverse stijlen en kunnen een positief verschil maken in jouw interieurontwerp. Wees niet bang om avontuurlijk te zijn met donkere kleuren als toevoeging in een romantische interieur. De verschillende kleuren eerst thuis bekijken?! Geen probleem bij 123jaloezie. Vraag eerst gratis samples aan.


Wittinten

Een strak design, waarbij gladde witte aluminium jaloezieën zorgen voor een bijzonder effect, kan evengoed een beetje hard ogen. Breng daarom wittinten aan in diverse structuren om het geheel zacht te houden, kies bijvoorbeeld voor pvc jaloezieën met een nerf. De meeste witte jaloezieën uit ons assortiment zijn prachtig in combinatie met passend sneeuwwit ladderband. Ga jij echter voor meer pit in jouw interieur, kijk dan eens naar de contrasterende kleuren zoals zand en linnen ladderband. Deze zijn ook altijd een mooie match met elkaar. Voor een nóg grootser effect kan je kiezen voor extra brede houten XXL jaloezieën in diverse wittinten. Houten jaloezieën XXL zorgen ook nog eens voor extra lichtinval in jouw huis. 

Het complete plaatje

Ontspannen grijs, blauw en roze zijn in de mode. Maar wees niet bang voor donkerdere kleuren die de ruimte kleiner zouden maken. Dit hoeft helemaal niet. Jij brengt jouw donkere jaloezieën in evenwicht met lichte meubels of een lichte vloer. Heb jij gekozen voor donkere raambekleding dan geeft dit je ruimte juist meer textuur en diepte. Een paar zwart houten jaloezieën transformeren jouw huis al snel tot die van een interieurstylist


Meer inspiratie opdoen?! Volg ons via Instagram voor leuke winacties en échte voorbeelden