Raamdecoratie blog

 1. In de dag of op de dag montage ; wat is het verschil?

  In de dag of op de dag; wat is het verschil?
  Bijna al onze producten kunnen in de dag of op de dag gemonteerd worden. Denk aan houten of aluminium jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen of vouwgordijnen. We leggen je in dit artikel uit wat het verschil tussen in de dag en op de dag is.
  Lees meer »
 2. Raamdecoratie voor de kinderkamer

  Raambekleding voor de kinderkamer
  De vrolijkste en de meest kleurrijkste kamer van het huis is vaak de kinderkamer. Hier wordt heel veel gespeeld, maar ook lang geslapen. In de kinderkamer kun je als ouder volledig je creativiteit kwijt. Dit komt natuurlijk door de vele kleuren die je oneindig met elkaar kunt combineren en een speelse stijl kan creëren. Wij delen een paar tips om het kiezen van de juiste raambekleding voor de kinderkamer gemakkelijker te maken!
  Lees meer »
 3. Warmte weren met raamdecoratie op maat

  Warmtewerende raambekleding
  De zon schijnt volop, de temperaturen lopen op en het leven van veel mensen verplaatst zich naar buiten waar gezellig met vrienden en familie wordt samengekomen. Waar we buiten genieten van de warmte, daar willen we het binnen koel houden. Een lekker koel huis is meer dan welkom als de temperaturen hoog oplopen. Met de juiste raamdecoratie houd je de zon en daarmee ook de warmte tegen. We leggen in dit artikel uit waarom je voor vouwgordijnen kunt kiezen als warmtewerende raambekleding.
  Lees meer »
Monster toegevoegd aan winkelwagen