Raamdecoratie blog

 1. Beste Steden om in te Slapen

  Beste Steden om in te Slapen

  Het is geen geheim dat slaap een cruciale rol speelt in onze algemene gezondheid en ons welzijn. Helaas laten recente cijfers zien dat tot een kwart van de inwoners van Nederland hulp nodig hebben bij het slapen, en dat de oplossing complexer kan zijn dan simpelweg het vervangen van je jaloezieën of gordijnen.

  Lees meer
 2. De kringloop van kleur

  De kringloop van kleur

   Wat zijn in ons land de meest gewilde kleuren voor interieur? Kleur kan een invloed hebben op de stemming, gevoelens uitdrukken, en de sfeer transformeren, allemaal relevant voor interieurontwerp..

  Lees meer
 3. Het Doe-het-zelfverslag

  Het Doe-het-zelfverslag

  Als je een kamer wilt renoveren, iets nieuws aan je huis wilt toevoegen, of een nieuw rolgordijn of houten jaloezieën wilt installeren, kun je jezelf tijd en moeite besparen en een professional het laten doen. Maar het zelf met je eigen twee handen doen heeft iets bevredigends en waardevols!

  Lees meer
 4. Vastgoedhotspots: de Europese Editie

  Vastgoedhotspots: de Europese Editie

  De meest (& minst) aantrekkelijke locaties in Europa voor huizenkopers
  Of je nu een huis koopt of een nieuw appartement gaat huren, verhuizen is een grote beslissing waar veel planning en overleg voor nodig is. Bij het zoeken naar een nieuw huis worden veel mensen aangetrokken door factoren zoals een goed gepresenteerde tuin of hoe goed de jaloezieën van echt hout passen bij de inrichting binnen.

  Lees meer
 5. Modern 70's: comfortabel en gezellig

  Terracotta, curved lines en duurzaamheid: de woontrends van 2024

  In 2024 zien we een mix van verschillende woontrends terugkomen in onze interieurs. De kleur terracotta is dé kleur van het jaar, maar ook de woonstijl modern 70's, curved lines, klassiek chique en duurzaamheid zijn populair. In dit blogartikel geven we je een overzicht van de belangrijkste woontrends van 2024.

  Lees meer
 6. De meest voorkomende dromen in het land

  Hoe Nederland droomt

  De slaapkwaliteit die we elke nacht krijgen, kan door veel dingen beïnvloed worden, van gezondheidsfactoren zoals voeding en ziekte tot temperatuur, licht en zorgen van buitenaf.
  Lees meer
 7. De beste plekken om te wonen in Nederland met lage kosten in levensonderhoud

  Betaalbare Nederlandse bestemmingen

  De beste plekken om te wonen in Nederland met lage kosten in levensonderhoud

  Het vinden van een nieuw huis kan zelfs in de beste omstandigheden moeilijk zijn. Het kost tijd om een lijst samen te stellen met woningen die aan al uw wensen voldoen en binnen het budget vallen. Voordat u dan een bezichtiging heeft gepland, kan de helft al zijn ingepikt door andere verhuizende.

  Lees meer
 8. Slaapkamerinspiratie

  Kleur, Comfort en Rust: Het Geheim van een Inspirerende Slaapkamer

  De slaapkamer is een plek om tot rust te komen en te ontspannen. Maar hoe maak je van je slaapkamer een inspirerende ruimte waar je je helemaal op je gemak voelt?

  In deze blogpost geven we je enkele tips voor het kiezen van de juiste kleuren en raamdecoratie voor je slaapkamer. We laten je zien hoe je de sfeer van je slaapkamer kunt creëren die bij jouw behoeften en stijl past.

  Lees meer
 9. Esthetische index 2023: de Nederlandse editie

  Esthetische index 2023: de Nederlandse editie

  Kiezen hoe je je huis inricht kan moeilijk zijn, vooral omdat er tegenwoordig zoveel stijlen zijn om uit te kiezen. De juiste stijl voor jezelf en je huis vinden kan lastig zijn, en voor sommigen lijkt het misschien een enorme uitdaging. Je kunt echter geleidelijk de stijl van je huis veranderen. Je kunt bijvoorbeeld aluminium jaloezieën of houten jaloezieën installeren, en een stijl echt tot leven brengen.
  Lees meer
 10. Zonuren in Nederland

  Zon uren in Nederland

  Er zijn veel factoren die je in overweging moet nemen wanneer je beslist om je huis opnieuw in te richten. Of het nu een kleine verandering is, zoals een nieuwe koffietafel, of een grotere verandering, zoals het vervangen van je oude gordijnen door nieuwe rolgordijnen, je moet er goed over nadenken.
  Lees meer
 11. Monochromatische Kleurenschema's: 6 Tips voor Interieurontwerp

  Monochromatische Kleurenschema's: 6 Tips voor Interieurontwerp

  Ontdek hoe je monochrome kleurenschema's kunt gebruiken in je interieurontwerp. Leer de basisprincipes, texturen, details en regels om te breken. Bekijk inspirerende voorbeelden van groene woonkamers, blauwe keukens, terracotta badkamers en paarse babykamers.
  Lees meer
 12. Creëer de Perfecte Sfeer en Lichtgebruik in je Woonkamer met Raamdecoratie

  Creëer de Perfecte Sfeer en Lichtgebruik in je Woonkamer met Raamdecoratie

  De woonkamer is vaak het hart van ons huis, de plek waar we ontspannen, gasten ontvangen en mooie herinneringen creëren. Bij het inrichten van deze belangrijke ruimte is het essentieel om aandacht te besteden aan raamdecoratie. Raamdecoratie heeft namelijk niet alleen invloed op de esthetiek, maar ook op de sfeer en het lichtgebruik in de woonkamer.
  Lees meer
Kets Pascal
star
star
star
star
star
10/10
Het is niet de eerste keer dat ik bij jullie bestel en alles was weer dik in orde! En afmetingen kloppen zoals gevraagd.

Lees meer reviews
Monster toegevoegd aan winkelwagen