Raamdecoratie blog

 1. Dé voordelen van bamboe Jaloezieën

  Dé voordelen van bamboe Jaloezieën
  Natuurlijke materialen laten je huis leven. Een levendige houten vloer en raamdecoratie met een natuurlijke uitstraling geven je huis direct warmte. Maar er zijn nog véél meer redenen om te kiezen voor bamboe jaloezieën.
  Lees meer »
 2. Welke raamdecoratie past bij een botanische woonstijl?

  Welke raamdecoratie past bij een botanische woonstijl?

  Met de juiste raamdecoratie en raambekleding maak je jouw botanische woonstijl helemaal af. Een botanische woonstijl, en een natuurgevoel naar binnen halen, creëer je door lichte en naturel kleuren te verwerken in huis met de juiste raambekleding. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken welke kleuren, stoffen en materialen je kiest als raamdecoratie voor je botanische inrichting. Maar er zijn meer elementen die een botanische woonstijl kunnen completeren. Je leest hier waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste raambekleding bij een botanische inrichting.

  Wat is een botanische inrichting?

  Bij een botanische woonstijl draait het allemaal om de natuur naar binnen te halen. Een botanisch interieur kan soms ogen als een doorgeslagen jungle trend die in een huis is verwerkt. Kenmerken hiervan zijn bijvoorbeeld

  Lees meer »
 3. Het onderhouden en schoonmaken van Vouwgordijnen

  Het schoonhouden van vouwgordijnen is niet eenvoudig, maar dient wel regelmatig gedaan te worden. Zo kun je er niet alleen langer van blijven genieten, maar geeft het ook meer woonplezier. We geven je een aantal tips die je kunnen helpen bij het onderhouden en schoonmaken van een vouwgordijn.

  Opgehoopte stof verwijderen van vouwgordijnen

  Heb je opgehoopte stof op je vouwgordijn, dan is het schoonmaken en reinigen hiervan eenvoudig. Met een plumeau of een doek verwijder je eenvoudig het stof van het vouwgordijn. Voordat je hiermee begint, dien je wel het gordijnstof volledig te sluiten. Je kunt dan gemakkelijk alle banen bereiken met je plumeau of doek. Doe dit regelmatig, want zo blijft je raambekleding stofvrij.

  Reinigen met een vochtig doekje

  Zitten er vlekken in jouw vouwgordijn? Dan is het reinigen met een plumeau of doek niet voldoende. Met een vochtige doek kun je vlekken uit vouwgordijnen proberen te verwijderen.

  Laat je vouwgordijn reinigen

  Lees meer »
Monster toegevoegd aan winkelwagen