Bestel gratis raambekleding stalen en match ze met jouw interieur

Monsters naar jouw keuze de volgende werkdag thuis op de deurmat

Monsters aanvragen doe je zo..

Bij het kiezen van raamdecoratie is het belangrijk dat deze perfect aansluit bij het interieur van je woning. Kleur en stijl zijn immers bepalend voor de sfeer in een ruimte. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, bieden wij gratis stalen aan van onze raamdecoratie producten.

Hoe vraag je gratis stalen aan? Dat is heel eenvoudig! Op onze website kun je bij ieder product een gratis staal aanvragen door op de daarvoor bestemde knop te klikken. Wanneer je het product opent, kun je ook stalen aanvragen van specifieke onderdelen zoals bijvoorbeeld ladderband. Selecteer simpelweg de kleurstalen die je graag wilt ontvangen en vul het aanvraagformulier in. Wij sturen de stalen vervolgens gratis naar je op.

Het aanvragen van stalen is een belangrijke stap in het proces van het kiezen van raamdecoratie. Zo kun je thuis op je gemak de verschillende kleuren en stoffen vergelijken met de rest van je interieur. Door de stalen te bekijken in de ruimte waar de raamdecoratie komt te hangen, krijg je een beter beeld van hoe de kleuren en stoffen er in de werkelijkheid uitzien. Zo kun je er zeker van zijn dat de raamdecoratie 100% matched met jouw interieur!

Twijfel dus niet langer en vraag nu gratis stalen aan van onze raamdecoratie producten. Zo kun je zien en voelen welke stoffen het beste bij jouw interieur passen. En het beste van alles: het is helemaal gratis!

Veelgestelde vragen over monsters

Met de antwoorden op deze meest gestelde vragen kun je de meeste vragen beantwoorden. Mocht je nog een andere vraag hebben? Neem contact op of vraag het via onze chat online!

Zijn de kleurstalen gratis?

Ja, bij 123jaleozie.nl zijn de kleurstalen voor raamdecoratie gratis. Je ontvangt er zelfs een gratis handige verrassing bij.

Hoeveel kleurstalen kan ik bestellen?

Het maximum aantal is 6 kleurstalen per keer. Mocht nou blijken dat het niet voldoende is kun je altijd nieuwe bestellen.

Hoe groot zijn de kleurstalen?

De kleurstalen voor jaloezieën en plisségordijnen hebben ongeveer een lengte van 10 cm en worden geleverd in 50mm. Ladderband stalen zijn een lengte van 8 cm en worden geleverd in 25mm. Gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen monsters zijn 10 cm bij 14 cm. Dit is groot genoeg om een goede indruk te krijgen van de kleur en het materiaal van de raamdecoratie.

Hoe lang duurt het voordat ik de kleurstalen ontvang?

Bestel je op werkdagen vóór 16.30 uur heb je ze vaak de volgende dag al in huis.

Kan ik ook kleurstalen van verschillende soorten raamdecoratie bestellen?

Ja, je kunt je kleurstalen van verschillende soorten raamdecoratie bestellen. Zo kun je de kleuren en materialen van verschillende raamdecoratie met elkaar vergelijken en combineren.

Krijg ik track en tracé voor mijn monsters?

Monsters worden zonder track en tracé verzonden met de post. Het pakketje past namelijk door de brievenbus. Op deze manier kunnen we de kosten voor gratis monsters laag houden.

Monster toegevoegd aan winkelwagen