Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 100% maatwerk Achteraf betalen

Over ons

Het voordeel van een webwinkel is dat wij de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden. Wat wij niet willen is zo’n onpersoonlijke webshop zijn; wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wanneer u online raambekleding bestelt, wilt u tenslotte wel weten met wie u te maken hebt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.


Wij zijn Michiel (1973) en Jonathan (1981) Beukers, twee broers die hun passie hebben gevonden in raambekleding. Acht jaar geleden zijn we begonnen met 123jaloezie.nl. Onze webshops plissegordijn.nl en rolgordijnland.nl zijn onze nieuwe aanwinsten. Alle shops zijn onderdeel van Coolblinds. We verbaasden ons over de hoge kosten van op maat gemaakte kwaliteitsraambekleding. Dat moest anders kunnen, vonden wij. Zodoende zijn wij ons gaan verdiepen in het product en het productieproces van diverse soorten raambekleding. We zijn op zoek gegaan naar een geschikte productielocatie. Toen we die hadden, zijn we gestart.


Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Coolblinds heeft het gehele productieproces in eigen beheer. Daardoor kunnen wij producten leveren tegen zeer scherpe prijzen en hanteren we een korte levertijd. Het inmeten en monteren van jaloezieën is eenvoudig, mensen kunnen dit goed zelf via de meet- en montage instructies op onze site. Zo blijft de prijs laag, maar de kwaliteit gewaarborgd. Wij vinden: kwaliteit hoeft niet duur te zijn.


Misschien is dat wel onze West-Friese mentaliteit: we zijn geboren en getogen in het Noord-Hollandse Langedijk. Hier vindt u ook de showroom van Coolblinds. Als we niet bezig zijn voor u, brengen we hier onze vrije tijd door met ons gezin, onze familie en vrienden. Lekker uit eten of samen een biertje of wijntje drinken. Of u vindt ons op het sportveld of langs waterkant om te vissen. Daar leent Langedijk met al zijn water zich uitstekend voor.


Tot ziens!


Jonathan en Michiel Beukers

Op de foto's hieronder ziet u onze productieafdeling. We werken hier met gemiddeld vijftien collega's. Het fabriceren van de raambekleding is nog steeds voor 95% handwerk.