123jaloezie.nl

Wie zijn wij

Waarom wij raamdecoratie verkopen?

123jaloezie.nl is in 2013 opgestart. Wij verbaasden ons over de hoge kosten van op maat gemaakte kwaliteit raamdecoratie. Dat moest anders kunnen, vonden wij en zo geschiedde. Ondertussen zijn er al duizenden ramen bekleed met raamdecoratie van 123jaloezie.nl en groeien wij nog steeds.  

Onze passie gaat verder dan raamdecoratie zelf - we vinden het belangrijk om jouw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Met inspiratie en deskundig advies op onze YouTube videos, Instagram, Facebook, als het gaat om jaloezieën, is er geen vraag die we niet kunnen beantwoorden. Kijk hier voor onze meest gestelde vragen en antwoorden. 

Via telefoon, e-mail, chat of Whatsapp zijn wij vijf dagen in de week bereikbaar, er is echt niets waar we je niet mee kunnen helpen.

 

We hebben 3 kernwaarden, en die zijn niet alleen op de muur van het kantoor geschreven of ergens in een handboek weggestopt, maar waarden waar we allemaal naar leven.

  1. Hou het simpel
  2. Klanten voor alles
  3. Wij zijn ook mensen (Kijk naar ons!)

 

Het 3e punt is niet echt een waarde, maar sluit wel aan bij de eerste twee punten. 'Hou het simpel' weerspiegelt de frustratie die we ondervonden toen we zelf raamdecoratie probeerden te kopen en is iets dat we onze klanten nooit willen laten ervaren.

Klanten voor alles is de passie van onze klantenservice, kennis van het product en je kunnen helpen aan de telefoon, per e-mail of in onze livechat. Al het personeel van onze klantenservice hebben dezelfde dingen meegemaakt als jij, van het meten, bestellen en installeren van elk stuk raamdecoratie. Wij zijn mensen die dit met elkaar verbinden, we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden en willen het kopen van jouw nieuwe raamdecoratie zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk maken.

Om het eenvoudig te houden, hebben we hier links naar ons:

Privacy Policy (wat we doen en waarom) 

Algemene voorwaarden (je kent ze vast wel)

Garantie (fijn om te weten)

Bezorgbeleid (welke pakketdiensten gebruiken wij)

 

Andere zaken:

Kantoor adres:

Wij hebben geen showroom

123jaloezie
Dulleweg 4
1721CT Broek op Langedijk
Noord-Holland
Nederland

 

Telefoon nummer - (0031) 0226 701 115

Whatsapp nummer - (0031) 0226 701 115

E-mail - [email protected]

KVK nummer - 76678849

BTW nummer - NL8607 4289 1 B01

Monster toegevoegd aan winkelwagen