Inmeet- en Montageservice

Gemakkelijk laten inmeten en monteren door 123Jaloezie

Zie je op tegen het opmeten en plaatsen van je raamdecoratie? Laat dat maar aan ons over! Of je nu hulp nodig hebt bij het nauwkeurig opmeten van je ramen, het monteren van je splinternieuwe raamdecoratie, of allebei - onze snelle en betaalbare meet- en montageservice staat voor je klaar!

Momenteel beschikbaar in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en in de Belgische regio's Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Lees meer Lees minde

Hoe het werkt

Stap 1
Boek uw inmeetafspraak
Boek onze handige inmeetservice direct online voor €49. Vertel ons gewoon hoeveel ramen u gemeten wilt hebben en uw locatie. Wij nemen daarna spoedig contact met u op om een tijdstip te plannen dat u het beste uitkomt. Leun achterover en ontspan, onze meetexperts regelen de rest.
Stap 2
We komen langs & meten op
Een vriendelijke en ervaren meetexpert bezoekt uw huis op het geplande tijdstip. Ze zullen elk raam nauwkeurig opmeten, zodat de maatvoering voor uw raambekleding perfect is.
Stap 3
Bestel gemakkelijk online
Met nauwkeurige metingen bij de hand, is het tijd om uw raambekleding te bestellen. U heeft de keuze tussen doe-het-zelf montage of, voor het ultieme gemak, kies onze deskundige montageservice tijdens het afrekenen. Voor €249 dekt deze service handig de installatie van zoveel ramen als u nodig heeft in uw huis.
Stap 4
Monteren
Als u er vertrouwen in heeft om zelf uw raambekleding te monteren, volg dan onze handige doe-het-zelf montagehandleidingen. Als u heeft gekozen voor onze deskundige montageservice, plannen we een tijd die u uitkomt voor een professionele monteur om bij u thuis langs te komen. Zij zullen het gehele installatieproces verzorgen, waarbij ze ervoor zorgen dat uw raambekleding perfect past en soepel functioneert.
Koop Nu, Betaal Later: Achteraf of Gespreid met Klarna. Zorgeloos & Veilig. Lees meer

Veelgestelde Vragen over onze Inmeet- en Montageservice

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen met betrekking tot onze inmeet- en montageservice.
Kunnen bedrijven de inmeet- en montageservice boeken?
De inmeet- en montageservice is beperkt tot particuliere woningen. Echter, we begrijpen dat bedrijven ook behoefte hebben aan raambekleding! Als u een bedrijf bent dat geïnteresseerd is in onze inmeet- en montageservices, staat ons toegewijde klantenserviceteam voor u klaar om te helpen. Zij kunnen opties bespreken voor het regelen van een commerciële inmeting en montage afgestemd op de specifieke behoeften van uw project. Neem simpelweg contact met ons op en we verkennen graag de mogelijkheden!
In welke regio's is de inmeet- en montageservice beschikbaar?
Onze meet- en installatieservice is momenteel beschikbaar in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dit omvat grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen en Rotterdam, evenals vele andere dorpen en regio's. Bovendien is onze service beschikbaar in de Belgische regio's Vlaanderen en Antwerpen.
Veelgestelde Vragen over de Inmeetservice
Kan ik de inmeetservice los afnemen?
Ja, onze inmeet- en montageservices zijn gescheiden om u flexibiliteit te bieden. Deze flexibele service stelt u in staat om geheel zelfstandig een inmeetafspraak te boeken. Dit betekent dat onze expert langs kan komen en precieze metingen van uw ramen kan uitvoeren, waardoor u de exacte informatie krijgt die u nodig heeft om raambekleding te bestellen en met vertrouwen verder te gaan met uw project, of u nu van plan bent ze zelf te installeren of onze montageservice te gebruiken.
Na aankoop van de inmeetservice, hoe lang moet ik wachten op mijn afspraak?
Nadat u de inmeetservice heeft gekocht, zal ons vriendelijke klantenserviceteam binnen 1 tot 2 dagen rechtstreeks contact met u opnemen. Zij zullen met u samenwerken om een geschikt afspraaktijdstip te plannen voor ons inmeetexpert om uw huis te bezoeken. Ons doel is om uw expert binnen 2 tot 3 weken na het boeken van uw afspraak langs te laten komen. Echter, deze tijdlijn kan enigszins variëren afhankelijk van uw locatie en onze huidige beschikbaarheid in uw gebied. We doen ons best om een tijd te vinden die perfect past binnen uw schema.
Hoe lang duurt mijn inmeetafspraak?
Gemiddelde afspraaktijden zijn rond de 45 minuten, maar dit kan variëren afhankelijk van het type producten en aantal ramen waarin u geïnteresseerd bent. Als u raambekleding voor uw hele huis nodig heeft, zal uw afspraak langer duren. Als u een eenvoudige rolgordijn voor een badkamer nodig heeft, zal het veel sneller gaan.
Hoe kan ik me voorbereiden op de inmeetafspraak?
Zorg ervoor dat alle ramen die u gemeten wilt hebben toegankelijk zijn. Dit kan inhouden dat u meubels moet verplaatsen of rommel rond de ramen moet verwijderen.
Kan ik mijn inmeetafspraak verzetten?
Absoluut! U kunt uw inmeetafspraak verzetten door ons minimaal 48 uur voor uw geplande afspraak te contacteren. Bel ons simpelweg op +3197010258570 of stuur een e-mail naar [email protected].
Kan ik mijn inmeetafspraak annuleren?
Zeker! We begrijpen dat er dingen kunnen gebeuren. U kunt uw afspraak annuleren door ons minimaal 48 uur van tevoren te contacteren. Bel ons op +3197010258570 of stuur een e-mail naar [email protected] en we zorgen voor de annulering van uw afspraak en het uitgeven van een volledige terugbetaling.
Wat gebeurt er na mijn inmeetafspraak?
Met de exacte raammetingen in handen, kunt u vervolgens met vertrouwen de perfecte raambekleding voor uw huis online via onze website bestellen. U kunt ervoor kiezen om de installatie zelf aan te pakken, of voor het ultieme gemak, selecteer onze deskundige montageservice tijdens het afrekenen.
Zijn alle producten inbegrepen in de inmeetservice?
Hoewel de inmeetservice beschikbaar is voor een breed scala aan producten, waaronder jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, verticale jaloezieën, perfect passende blinds, gordijnen en insectenhorren, zijn shutters niet inbegrepen.
Veelgestelde Vragen over de Montageservice
Zijn alle producten inbegrepen in de montageservice?
Hoewel de montageservice beschikbaar is voor een breed scala aan producten, waaronder jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, verticale jaloezieën, perfect passende blinds, gordijnen en insectenhorren, zijn shutters niet inbegrepen.
Monteren jullie elektrische raamdecoratie?
Ja, wij monteren elektrische raamdecoratie. Onze service omvat echter alleen de montage van de raamdecoratie. Wij bieden momenteel geen opzet- of programmeerdiensten voor de elektrische raamdecoratie aan.
Hoe boek ik de montageservice?
Het is eenvoudig om onze montageservice te boeken! Zoek gewoon naar de optie om Montageservice toe te voegen tijdens het afrekenen wanneer u uw nieuwe blinds bestelt. Onze montagespecialisten zorgen voor een perfecte pasvorm, waardoor u tijd en moeite bespaart, zodat u direct kunt genieten van uw mooie nieuwe raambekleding.
Kan ik alleen de montageservice boeken?
Ja, het mooie van onze flexibele service is dat u de montageservice geheel zelfstandig kunt boeken. Dit is perfect als u zelfverzekerd bent in het opmeten van uw ramen. Wanneer u uw raambekleding bestelt, kunt u eenvoudig de montageservice aan uw winkelwagen toevoegen tijdens het afrekenen. Wij plannen dan een geschikt tijdstip voor een montagespecialist om langs te komen en uw nieuwe raambekleding foutloos te monteren, waardoor u de tijd en het gedoe van een doe-het-zelfinstallatie bespaart. Laat ons zorg dragen voor de laatste stap, en u kunt ontspannen en genieten van uw mooie nieuwe raambekleding.
Hoeveel ramen dekt de kost van de montageservice?
Onze montageservice is een handige vast tarief van €249. Dit dekt de professionele montage van al uw raambekleding, ongeacht hoeveel ramen u in uw huis heeft. Beschouw het als een eenmalige investering voor een foutloze pasvorm en gemoedsrust. Let op dat deze service momenteel alleen beschikbaar is voor particuliere eigendommen en niet gebruikt kan worden over meerdere eigendommen.
Zal de montagespecialist mijn raambekleding meenemen naar mijn afspraak?
Nee, uw raambekleding wordt vooraf door een aparte koeriersdienst geleverd. Dit stelt de installateur in staat zich uitsluitend op het montageproces te concentreren, wat een perfecte pasvorm voor al uw nieuwe raambehandelingen garandeert.
Na aankoop van de montageservice, hoe lang moet ik wachten op mijn afspraak?
Montageafspraken worden doorgaans binnen twee tot vier weken na aankoop van de service gepland. Dit tijdsbestek kan echter variëren afhankelijk van de levertijden van de specifieke producten die u heeft gekozen. Neem contact met ons op zodra al uw producten zijn geleverd om een geschikt montagetijdstip te plannen dat voor u werkt.
Kan de montageservice meer dan één bestelling dekken?
Om een soepel montagesproces te garanderen, is de montageservice van toepassing op de raambekleding gekocht binnen dezelfde bestelling. Dit betekent dat alle raambehandelingen die u wilt dat onze expert installeert, binnen een enkele bestelling moeten worden gekocht. Dit stelt onze monteurs in staat voorbereid te komen met alles wat ze nodig hebben voor een foutloze montage van al uw nieuwe raamdecoraties.
Kan ik mijn montagesafspraak verzetten?
Absoluut! U kunt uw montagesafspraak kosteloos verzetten, zolang we minstens 48 uur van tevoren op de hoogte worden gebracht. Bel ons gewoon op +3197010258570 of stuur een e-mail naar [email protected].
Kan ik mijn montagesafspraak annuleren?
Zeker! We begrijpen dat er dingen kunnen gebeuren. U kunt uw afspraak annuleren als u ons minstens 48 uur van tevoren laat weten. Bel ons op +3197010258570 of stuur een e-mail naar [email protected] en wij zorgen voor het annuleren van uw afspraak en het uitgeven van een volledige terugbetaling.
Kunt u mijn nieuwe raambekleding op alle oppervlakken installeren?
Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van raambekleding op de meest voorkomende muuroppervlakken om een veilige en duurzame pasvorm te garanderen. Dit omvat pleisterwerk, hout en beton. Echter, om veiligheidsredenen kunnen we niet boren in metalen of stalen oppervlakken. Als u vragen heeft over uw specifieke muurtype, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.
Kunt u raambekleding van elke grootte monteren?
Wij kunnen een breed scala aan maten raambekleding installeren. Echter, om een veilige en zekere installatie te garanderen, hebben we een maximale monteerhoogte van 330 cm. Als uw raambekleding deze hoogte overschrijdt, raden we u aan contact op te nemen met ons klantenserviceteam om alternatieve oplossingen te bespreken.
Zal de installatie-expert het verpakkingsmateriaal waarin mijn raambekleding is aangekomen afvoeren?
Hoewel onze installatie-expert zich richt op het foutloos installeren van uw nieuwe raambekleding, is het wegnemen van de verpakking niet inbegrepen bij de service. Wij moedigen u aan om de verpakking op een verantwoorde manier te recyclen.
Zal de installatie-expert het verpakkingsmateriaal waarin mijn raambekleding is aangekomen afvoeren?
Hoewel onze installatie-expert zich richt op het foutloos installeren van uw nieuwe raambekleding, is het wegnemen van de verpakking niet inbegrepen bij de service. Wij moedigen u aan om de verpakking op een verantwoorde manier te recyclen.
Monster toegevoegd aan winkelwagen