Raamdecoratie Amsterdam

Op zoek naar raamdecoratie in Amsterdam?

Zoek niet verder! 123Jaloezie biedt een complete selectie van stijlvolle, op maat gemaakte raamdecoraties. Van klassieke jaloezieën en moderne shutters tot gezellige gordijnen en praktische horren, wij hebben alles wat je nodig hebt om je ruimte naar een hoger niveau te tillen. Shop online en laat je nieuwe raamdecoraties direct bij je thuis in Amsterdam bezorgen.

Maak je je zorgen over het inmeten en zelf monteren? Maak gebruik van onze inmeet- en montageservice. Onze lokale experts komen naar je huis in Amsterdam, meten je ramen nauwkeurig op en monteren je raamdecoraties perfect voor het gewenste resultaat.

Lees meer Lees minde

Winkel Raamdecoratie Amsterdam Online

Jaloezieen Amsterdam
Rolgordijnen Amsterdam
Shutters Amsterdam
Gordijnen Amsterdam
Horren Amsterdam
Alle Raamdecoratie Amsterdam

Inmeet-en Montageservice Amsterdam

Onze speciaal opgeleide inmeet- en montagespecialisten in Amsterdam nemen u het werk uit handen met onze thuisservice. U kunt ontspannen terwijl wij u ramen een andere look geven.


  • 1. Boek uw inmeetafspraak
  • 2. We komen langs & meten op
  • 3. Bestel gemakkelijk online en selecteer montageservice bij het afrekenen.
  • 4. We komen langs & monteren op.
Lees meer Lees minde

Wij bedienen met trots heel Amsterdam

Onze lokale experts zijn trots op het nauwkeurig meten en monteren van raamdecoratie in alle wijken van Amsterdam, inclusief Centrum, De Pijp, Plantage, de buurten Oud-Zuid & Oud-West, Oost & Noord, en Amsterdam Zuidoost.

Klaar om achterover te leunen, te ontspannen en je huis in Amsterdam een nieuwe look te geven. Neem vandaag nog contact met ons op om een inmeetafspraak in te plannen. Door de technische aspecten te verzorgen, maken wij het hele proces eenvoudig. Richt je op het kiezen van de perfecte raamdecoratie die bij jouw stijl past en laat de rest aan ons over.

Lees meer Lees minde
1.000+ Tevreden
Klanten in Amsterdam
We hebben met trots meer dan 1000 huizen in Amsterdam voorzien van nieuwe raamdecoratie.
Aluminium jaloezieën zijn het populairst in Amsterdam
De prachtige tijdloze stijl van onze houten jaloezieën past perfect bij de unieke architectuur van Amsterdam.
Amsterdam geniet gemiddeld van 2.516 uren zon per jaar
Onze jaloezieën bieden superieure lichtregeling, of je nu verlangt naar een knusse verduisterde ruimte of juist een zonovergoten ruimte.
Koop Nu, Betaal Later: Achteraf of Gespreid met Klarna. Zorgeloos & Veilig. Lees meer

Veelgestelde vragen over raamdecoratie in Amsterdam

Hieronder vind je veelgestelde vragen over raamdecoratie in Amsterdam, of bekijk onze volledige bibliotheek met veelgestelde vragen voor meer informatie en advies.
Leveren jullie raamdecoratie naar Amsterdam?
Zeker weten! We bezorgen raamdecoraties in heel Amsterdam, inclusief Amsterdam West, Amsterdam Oost, en Amsterdam Noord.
Hebben jullie een lokale monteur in Amsterdam die mijn raamdecoratie kan inmeten en installeren?
Ja, we hebben een team van ervaren professionals die heel Amsterdam bedienen, dus je kunt gewoon je raamdecoraties kiezen en de rest aan ons overlaten. Boek vandaag nog je inmeetafspraak online.
Hebben jullie winkels in Amsterdam?
We hebben geen fysieke winkels in Amsterdam, maar onze online winkel biedt een handigere winkelervaring. Je kunt onze gidsen gebruiken om je ramen op te meten, gratis monsters online bestellen om je te helpen bij het kiezen van de perfecte raamdecoraties, en je bestelling eenvoudig plaatsen. Voor nog meer gemak is onze inmeet- en montageservice beschikbaar in heel Amsterdam, zodat je professionele hulp rechtstreeks aan je deur kunt krijgen.
Kan ik gratis monsters bestellen?
Absoluut, bestel gerust tot 10 gratis monsters. Ze worden dezelfde dag nog verzonden, zodat je snel en goed geïnformeerd een beslissing kunt nemen bij het kiezen van je prachtige nieuwe raamdecoraties.
Monster toegevoegd aan winkelwagen