Hulp nodig?

Bel, mail, chat of Whatsapp met onze klantenservice. Zij staan voor jou klaar!

Garantie - 123jaloezie.nl

123jaloezie.nl heeft zoveel vertrouwen in het vakmanschap en de algehele kwaliteit van al onze raambekleding dat we een garantie van 2 jaar aanbieden. Op sommige aankopen zelf 5 jaar. Het is niet alleen de klantenservice waar we trots op zijn, maar ook de keuze van componenten en focus op kwaliteit.  Er zijn enkele uitzonderingen die niet binnen de garantie vallen:

 • Ongevallen
 • Wijzigingen
 • Misbruik
 • Blootstelling aan elementen
 • Normale slijtage
 • Niet-huishoudelijk gebruik

Toelichting.

 1. 123jaloezie.nl biedt een ongeëvenaarde garantie van 2jaar op alle raambekleding die via onze website worden verkocht. Deze garantie dekt de volgende onderdelen en componenten voor algemene slijtage: montagesteunen, rolcomponenten, bovenbuis, onderstang, trek- en tuimelstangen, lamellen, kettingen, koordconnector, onderbalk, motor, afstandsbediening, cassette, intern onderdelen, snoeren, ladderbanden, koorden en de stof - behalve vervaging, sneden en zelfgemaakte aanpassingen.
 2. Raamdecoratiedie in een niet-huishoudelijke omgeving worden gemonteerd, vallen niet onder onze garantie van 2 jaar, 123jaloezie.nl is ook niet aansprakelijk voor enige schade of letsel die kan voortvloeien uit de installatie van de raambekleding in een niet-huishoudelijke omgeving. Wij leveren raambekleding voor woonomgevingen in Nederland, dus hotels, hostels, scholen, B&B's, vakantieverblijven, overzeese locaties, enz. vallen niet onder deze garantie.
 3. Schade aan de raambekleding, bijvoorbeeld het morsen van rode wijn op de stof, het bijten van een hond in de houten lamellen, valt niet onder onze garantie. Dus als je problemen ziet rond jouw raambekleding wanneer je ze gaat monteren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten - binnen 7 dagen na levering.
 4. Elke zelfgemaakte wijziging aan de raambekleding maakt onze garantie ongeldig. Stel, jij hebt stof bijgesneden dan kunnen we daar niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Elk geval kan natuurlijk apart worden bekeken, maar elke stuk raambekleding wordt op het moment van bestelling op maat gemaakt volgens jouw exacte maatvereisten en wijzigingen hieraan of de raamdecoratie maakt de garantie ongeldig
 5. Raamdecoratie moet mogelijk worden teruggestuurd naar de productieafdeling voor inspectie, voordat vervanging of reparatie wordt aangeboden. Vóór deze fase hebben we enkele foto's nodig om aan ons team te laten zien en te helpen bij hun inspecties.
 6. 123jaloezie.nl is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor incidentele of gevolgschade voor enige andere directe of indirecte schade, verlies, kosten, onkosten of vergoedingen.
 7. Bij misbruik of onjuiste installatie in de juiste omgeving vervalt ook de 123jaloezie.nl-garantie van 2 jaar. Plaats bijvoorbeeld geen raamdecoratie in de badkamer die niet geschikt is voor vochtige omstandigheden, doe de rolgordijnstof niet in de was, veeg de stoffen niet schoon met bleekmiddel etc. Onze klantenservice kan jou voor aankoop adviseren over de beste locatie om elk type raambekleding te monteren.
 8. Deze garantie is exclusief en vervangt alle andere verplichtingen, aansprakelijkheden of garanties. 123jaloezie.nl is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor incidentele of gevolgschade of voor enige andere directe of indirecte schade, verlies, kosten, onkosten of vergoedingen. Deze garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument volgens de geldende nationale wetten.

We hebben geprobeerd de garantie bepalingen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te houden. Als je vragen of opmerkingen hebt over een van onze producten, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon 0970 10258570, of start een chat met ons om te preken met een van onze medewerkers bij de klantenservice - zij weten wat werkt, waar je op moet letten en hoe jij je nieuwe raambekleding het beste kunt onderhouden.

Bekijk onze Trustpilot-reviews van onbevooroordeelde klanten om te zien wat ze van 123jaloezie.nl vinden na aankoop. Deze beoordelingen worden onafhankelijk verzameld en weerspiegelen de mening van de klant na contact met ons. 123jaloezie.nl zal altijd proberen het juiste te doen als zich een probleem voordoet, zolang het de hierboven genoemde punten niet schendt.

Monster toegevoegd aan winkelwagen