Een zakelijke samenwerking met 123jaloezie

Heb je een klusbedrijf, ben je woningstylist(e) of een interieurspecialist en op zoek naar een betrouwbare leverancier voor raamdecoratie van A-kwaliteit? Dan ben je bij 123jaloezie aan het juiste adres. Een samenwerking met 123jaloezie is in 3 stappen gerealiseerd en biedt veel voordelen.

Zakelijk samenwerken in 3 stappen

Krijg je als bedrijf of zzp’er regelmatig de vraag of je raamdecoratie kunt leveren en/of monteren? Met een zakelijk account bij 123jaloezie.nl biedt jij je klanten raamdecoratie op maat voor elk gewenste ruimte én heb je een extra omzetkanaal.

Hoe werkt het?

Je houdt de klus of project volledig in eigen beheer en daarbij verzorgen wij A-kwaliteit raamdecoratie 100% op maat voor jouw lopende of toekomstige projecten. Bovendien leveren we op jouw eigen adres of direct op het project. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een samenwerkingsaccount aanvragen via onderstaande formulier. 

Naar aanleiding van je verzoek wordt er een speciaal bedrijfsaccount voor je ingericht. Met dit account is het mogelijk om direct - met een aantrekkelijke marge -  raamdecoratie aan te bieden aan je klanten. Je ontvangt een uitnodiging om het account verder in te richten. Nadat je account succesvol is aangemaakt, kun je direct beginnen met bestellen van raambekleding tegen de scherpste prijs. 

Monster toegevoegd aan winkelwagen