Veel woningen hebben hun woonkamer aan de voorkant van het huis. Ook de woonkamer van Iris en haar gezin is aan de voorzijde te vinden. Eén keer zwaaien is leuk, de tweede keer ook nog, maar als het iedere dag gebeurd...Het scheelt dat ze niet in een hele drukke straat wonen, maar iets meer privacy zou fijn zijn.

Privacy en comfort

Uiteraard is privacy belangrijk maar je wilt jouw interieur ook sfeervol hebben. De ramen zorgen immers ook voor het licht in de woonkamer. Aangezien dit de plek is waar jij wilt genieten is het ook fijn als deze comfortabel is ingericht. Te veel inkijk kan vervelend zijn noemt Iris in haar blog: "Je zit namelijk niet altijd als een opgedofte etalagepop op de bank". Jaloezieën zijn het meest geschikt als jij privacy wenst maar niet meteen het ruimtelijk effect in jouw woonkamer wilt inleveren. Jij kunt de lamellen precies zo afstellen dat je er altijd heerlijk kunt zitten. Overdag lichtinval creëren en ’s avonds toch voldoende privacy, het is allemaal mogelijk.

Houten jaloezieën

Welke sfeer jij ook om jou heen wilt creëren, jaloezieën kun je in elke woonstijl toepassen. Er is voor ieder interieur een passend materiaal te vinden. Jaloezieën zijn er in aluminium, hout, bamboe of PVC. Houten jaloezieën zijn uiteraard goed te combineren met andere natuurlijke materialen. Maar juist vanwege het contrast dat ze creëren met harde materialen staan ze ook prachtig in een industrieel of modern interieur!

Op de website Thebeautymagazine.nl verteld Iris in haar blog waarom zij voor houten jaloezieën van 123jaloezie heeft gekozen en laat zij zien hoe goed deze passen in haar interieur.


Fotografie Thebeautymagazine.nl