Af en toe is het fijn om na een drukke dag tot rust te kunnen komen in je eigen woonkamer. Met kalmerende kleuren van je raamdecoratie, meubels of accessoires kom je al een heel eind voor een absolute zengevoel in de woonkamer.
Met deze kleuren creëer je moeiteloos een zengevoel in je kamer.

Gebruik kalmerende kleuren

Weinig prikkels in de woonkamer zorgen ervoor dat je na een drukke dag volledig tot rust komt. Naast dat bepaalde accessoires triggers zijn en zorgen dat je in plaats van zen wordt, spelen kleuren van je raamdecoratie ook een grote rol om je volledig te kunnen ontspannen. De kleuren rood, paars en bruin zorgen ervoor dat je alert blijft.

Gordijnen in de volgende kleuren die wel bijdragen en kalmerend zijn: witte gordijnen, beige gordijnen en blauwe gordijnen.

Geen saaie kleuren

Kalme kleuren voor de woonkamer zijn dus niet per definitie saai. Mixen en matchen mag absoluut, maar als je de hoeveelheid maar niet overdrijft.

In ons nieuwe gordijnen selectie hebben we rekening gehouden met kalme kleuren waarmee je toch een sfeervolle woonkamer bij elkaar kunt stylen. Zo kun je de gordijnen perfect matchen met zilver gekleurde vitrage of inbetween gordijnen

 

Rust in de kamer bereik je dus niet alleen door het gebruik van bepaalde kleuren, maar ook door het echt rustig te houden.