We hebben met z’n allen onze thuiswerkplek, wat vaak nog bestond uit een stoel aan de keukentafel met onder de laptop een paar boeken, ingeruild voor een compleet ingerichte thuiskantoor met wel of geen raambekleding. We richten tegenwoordig onze werkruimte zo slim mogelijk in waar we creatief, productief en geconcentreerd kunnen blijven werken. Maar één ding is zeker, de juiste raambekleding draagt bij aan het werkcomfort en natuurlijk werkplezier. We bespreken verschillende typen raamdecoratie voor thuiskantoren in dit artikel.

De juiste raambekleding voor een werkruimte in huis

Het lijkt erop dat werken op afstand, of op zijn minst hybride werken, een rol blijft spelen binnen onze samenleving. En wil je thuis productief zijn en ongestoord blijven werken, dan is volgens ons de keuze voor het type raambekleding van essentieel belang. Niet alle typen raambekleding zijn geschikt voor werkkamers in huis. Wij zijn van mening dat het daarom van belang is dat je de juiste raambekleding in je thuiskantoor hebt hangen, die je op ieder moment eenvoudig kunt bedienen.

Verticale lamellen voor kantoor

Daglicht is een belangrijk onderdeel in je eigen kantoor. Het is namelijk bewezen dat je productiever bent wanneer je voldoende daglicht ziet op een dag. Met verticale lamellen kun je gemakkelijk de lichtinval regelen en biedt het voldoende privacy, erg belangrijk als je bijvoorbeeld met belangrijke data of andere gegevens aan het werk bent. In onze collectie vind je verduisterende en lichtdoorlatende verticale lamellen die geschikt zijn voor jouw werkruimte in huis.

Verticale lamellen voor kantoor

Diverse jaloezieën voor kantoor

Naast het bieden van privacy is het ook belangrijk dat de juiste raamdecoratie zonnestralen kan tegenhouden, want niks is zo vervelend als zonlicht op je beeldscherm. Met de juiste jaloezieën voor werkruimtes zijn al deze problemen zo opgelost. Maar raambekleding voor kantoor moet ook voldoende licht binnenlaten. De aluminium jaloezieën voldoen uitstekend aan de vereisten voor een optimale thuiswerkplek. Het is licht in gewicht, zijn eenvoudig te bedienen hebben een tijdloze uitstraling. Met houten jaloezieën geef je je werkruimte een sfeervolle en warme uitstraling. Je zet ze eenvoudig in de gewenste stand, zodat je de mate van privacy en lichtinval bepaalt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en maten. Kies bijvoorbeeld voor een uitvoering met ladderband voor een robuuste uitstraling of kies een uitvoering met koord. Houten jaloezieën zijn volledig op maat verkrijgbaar en hebben een hoogwaardige kwaliteit.

Jaloezieën voor kantoor

Duo rolgordijnen voor kantoor

De duo rolgordijn voor kantoor bestaat uit twee stofbanen – een transparante en een verduisterende baan- die je ten opzichte van elkaar kunt bewegen. Door ze te sluiten voorkom je inkijk van buitenaf in je werkruimte. Dit is ideaal wanneer je in een vergadering zit of wanneer je in een privégesprek zit. Bovendien voorkomt de rolgordijn ook hinderlijke reflecties op beeldschermen, maar laat wel licht door. Onze collectie duo rolgordijnen bestaat uit verschillende collecties met diverse stofsoorten.

Duo rolgordijnen voor kantoor

 

Volg goed de meetinstructies

Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele obstakels wanneer je uiteindelijk beslist waar je de raambekleding gaat monteren. Let bijvoorbeeld op eventuele bureaulampen en verlichtingsarmaturen die de raambekleding kunnen blokkeren, vooral als je bureau recht voor een beglazing is geplaatst. Volg onze meetinstructies om ervoor te zorgen dat je raamdecoratie perfect op de ramen passen.