In de keuken wil jij het liefst jaloezieën die bestand zijn tegen vocht, goed schoon te houden zijn maar dienen tegelijkertijd ook nog eens stijlvol te zijjn. Keukens zijn tegenwoordig niet alleen praktische ruimtes waar we ons eten bereiden, het is ook nog eens de meest multifunctionele ruimte in huis. Van thuiskantoren tot eetkamers tot open woonkamers, de moderne keuken moet aan een reeks behoeften kunnen voldoen. Het bereiken van deze balans tussen functionaliteit en stijl in jouw keuken is een grote uitdaging waar wij jou graag bij helpen. Met jaloezieën die stijlvol genoeg zijn om in jouw gehele huis te passen. Hieronder de meest populaire trends in jaloezieën voor in de keuken:

Urban chique met aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën als raamdecoratie zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Ze voegen een eigentijdse, moderne uitstraling toe aan jouw keukenontwerp. In combinatie met de huidige interieurtrend van groene tinten en urban chique voor een natuurlijke uitstraling, kan dit perfect worden gebalanceerd worden met aluminium jaloezieën. Aluminium jaloezieën is in gelijke mate dramatisch en luxueus wanneer het in de keuken wordt gebruikt en voegt een echt gevoel van karakter toe. Verschillende kleuren zijn populair, waaronder zwart, magnolia en subtiele grijstinten. Kamerplanten zijn een geweldige manier om dit natuurlijke gevoel in huis toe te voegen en de natuur echt naar binnen te halen. Aluminium jaloezieën zijn ook perfecte badkamer jaloezieën. Bestel gratis stalen van onze aluminium jaloezieën om te zien of ze ook voor jou werken.

PVC jaloezieën in trend met open woonkeukens

Gezien de trend naar open woonkeukens van de afgelopen jaren, is het geen wonder dat de raambekleding en stijlen in onze keukens steeds belangrijker worden. Je ziet deze immers door jouw gehele ruimte terugkomen. Deze samensmelting vraagt om een stijl die geschikt is voor zowel een keuken als een woonkamer. Witte of grijze PVC jaloezieën kunnen een perfecte aanvulling zijn. Bekijk vandaag nog ons assortiment Sunwood PVC jaloezieën. Terwijl groen de meest populaire keukentrend voor 2021 wordt, blijven ook de wittinten onveranderd populair. Witte PVC jaloezieën contrasteren uitstekend met donkere werkbladen en vallen dan ook echt op. Deze stijlvolle jaloezieën kunnen worden gebruikt als het kenmerk van de kamer. De PVC-jaloezie is waterdicht, makkelijk schoon te maken en uitstekend geschikt in vochtige ruimtes.

Minimale ruimte, maximaal effect met rolgordijnen.

In de keuken, zoals in elke ruimte, is er een natuurlijke behoefte aan opruimen en ordening. Om dit te bereiken, is voldoende opbergruimte essentieel om alles op te bergen, van kookgerei tot ingrediënten, borden, kopjes en kommen. Effectieve en verborgen opslag is essentieel voor de esthetiek van onze keukens. Het is dan ook slim om een rolgordijn te kopen dat minimale ruimte inneemt, of het nu geopend of gesloten is. Onze lichtdoorlatende rolgordijnen van polyester zijn een uitstekende keuze om minimale ruimte in te nemen en geven een huiselijke uitstraling terwijl ze bestand zijn tegen morsen. Bekijk nu ons assortiment goedkope rolgordijnen.

Eclectisch, strak of Scandinavisch met houten Abachi jaloezieën

De sfeervolle tinten in ons houten Abachi jaloezieën kunnen jouw keuken nieuw leven inblazen en de ruimte ruimtelijker doen lijken, met een energieke, warme en gastvrije sfeer. Deze houten jaloezieën hebben de perfecte combinatie van een schitterende, luxe uitstraling met praktisch gemak. Ze zijn waterdicht, makkelijk schoon te maken en uitstekend geschikt in vochtige ruimtes. De zomer zorgt voor warmte en kleur in jouw inrichting en in combinatie met de duidelijk zichtbare houtstructuur op de abachi houten jaloezieën zorg jij voor een persoonlijke mix van warme materialen en fantastische tinten. De kleuren die hiermee matchen zoals goud eiken en walnoot zijn de perfecte match in de trend van dit seizoen. Eclectisch, strak of Scandinavisch.