In het najaar krijgen veel mensen de ‘kriebels’ om in huis aan de slag te gaan. Niet voor niets is oktober uitgeroepen tot Woonmaand. De dagen worden korter en kouder, we verhuizen weer naar binnen en willen dat het daar behaaglijk en gezellig is. Mooie jaloezieën, vouwgordijnen of rolgordijnen zijn de kers op de taart als het gaat om sfeer in uw interieur. Deze maand ontvangt u dan ook, op al onze raambekleding 10% korting


Fotografie Patrick Duijndam

Trendy en praktisch

De trendkleuren van dit najaar zijn geïnspireerd door de natuur. Een kleur die in opkomst is, is bruin. Daarnaast blijven de groen tinten ook favoriet, net als de materiaal keuzes zoals licht hout, jute en rotan.De trend voor 2021 zijn warme, natuurlijke kleuren en materialen. Onze extra brede houten jaloezieën passen hier uitstekend bij. U kunt bij ons jaloezieën tot maar liefst 3700 millimeter breed bestellen. Onze houten (XXL)jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig lindenhout en geven uw interieur een natuurlijk basis en een warme uitstraling. Ook mooi: aluminium jaloezieën in bijvoorbeeld steenwit, koper of oester.

Een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van uw interieur is niet alleen uw smaak, maar ook uw leefstijl. Als we de trendwatchers mogen geloven is er straks nog maar een handjevol mensen dat naar kantoor gaat. Thuiswerken, aan de keukentafel of in een aparte ruimte in huis, is de laatste tijd noodzakelijk maar wordt ook steeds gangbaarder. In dat geval zijn lichtdoorlatende vouwgordijnen of duorolgordijnen ideaal. Ze houden zonlicht in het beeldscherm tegen zonder de kamer donker te maken. En wat te denken van een verduisterend wit rolgordijn als projectiescherm? Handig bij een presentatie, maar ook als innovatieve oplossing voor de filmliefhebber.

Mooie en duurzame raambekleding

Jaloezieën zijn ook nog eens een uitstekende keuze als u belang hecht aan duurzaamheid. Of u nu kiest voor bamboe, hout, kunststof of aluminium, jaloezieën zijn sterk en tijdloos. Zo kunt u er een woonleven lang van genieten. Bovendien worden alle jaloezieën bij 123jaloezie.nl duurzaam geproduceerd.

Het hout komt uitsluitend van duurzame houtplantages in Oost-Europa en Afrika en is FSC-gecertificeerd. Voor de kunststof jaloezieën maken we gebruik van gerecycled kunststof. Onze innovatieve productietechnieken zorgen daarnaast voor een efficiënt energieverbruik. Hetzelfde geldt voor onze aluminium jaloezieën. Die bestaan voor minimaal tachtig procent uit gerecyclede grondstoffen. Gerecycled aluminium vermindert de CO2-uitstoot met tot tachtig procent ten opzichte van ‘normaal’ aluminium.

Bamboe jaloezieën zijn uiteraard ook zeer milieuvriendelijk. Bamboe is volledig afbreekbaar en groeit sneller dan hout. Bamboe kan ook vaker geoogst worden, want de plant groeit gewoon door nadat hij gekapt is. Ieder jaar maakt de moederplant nieuwe loten aan die in korte tijd tot flinke hoogte uitgroeien. Binnen no time staat er dus weer een nieuwe, grote plant. Milieuvriendelijk dus, maar wel betaalbaar.

Herfst en jouw raambekleding

De noodzaak om het zonnetje buiten te houden wordt geassocieerde met lente en zomer, maar raambekleding is er niet alleen voor de functionaliteit. Raambekleding is tegenwoordig ook een belangrijk onderdeel van het interieur. Ons brede aanbod zorgt ervoor dat er aan ieder zijn wens kan worden voldaan.

Als het vroeger donker wordt, gaan binnen weer eerder de lichten aan. Dat je raamdecoratie hebt die voldoende privacy geeft is dan extra fijn. Daarbij isoleert jouw raambekleding de ramen waardoor de warmte niet snel verdwijnt. We zijn klaar voor het komende seizoen, een heerlijke herfst met veel gezellige avonden. Gordijnen dicht, kaarsjes aan en genieten maar. U toch ook?!