De zomervakantie loopt alweer ten einde. Wij hopen dat u een fijne tijd heeft gehad. Terwijl u hopelijk genoot van zwoele avonden, Franse kaasjes, Italiaans ijs of Spaanse tapas waren wij druk bezig met verhuizen. Voortaan kunt u al onze producten bezichtigen in onze nieuwe showroom in Broek op Langedijk.

In de nieuwe showroom vindt u al onze artikelen met bijbehorende opties. Zo krijgt u een goede indruk van alle soorten jaloezieën, vouwgordijnen en rolgordijnen die bij ons verkrijgbaar zijn. Van trendy bamboe jaloezieën tot moderne aluminium jaloezieën en van speelse vouwgordijnen tot elegante rolgordijnen; u kunt ze allemaal zien, voelen én testen! Zo profiteert u van winkelservice voor internetprijzen. Onze showroom is geopend op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op afspraak kunt u ook ’s avonds of in het weekend bij ons terecht.

En er is meer, want binnenkort openen wij onze tweede webwinkel: www.plissegordijn.nl! Hiermee breiden we ons aanbod aan raamdecoratie uit, zodat we nog beter kunnen aansluiten op de wensen van de klant. Plisségordijnen zijn een waardevolle toevoeging aan ons assortiment jaloezieën, vouwgordijnen en rolgordijnen. Doordat je de gordijnen zowel van onder naar boven als van boven naar onder kunt openen, bepaalt u zelf de mate van privacy en lichtinval. Net als bij 123jaloezie.nl geldt voor www.plissegordijn.nl dat we alleen gaan voor de beste kwaliteit. Zowel van onze producten als de levering ervan en onze klantenservice. En natuurlijk houden we de prijs van onze plisségordijnen zo betaalbaar mogelijk.

Ten slotte willen we u graag wijzen op de nieuwste aanwinst in onze collectie: exclusieve hoogglans 65 mm houten jaloezieën, verkrijgbaar in wit, ivoor en zwart. Deze prachtige jaloezieën geven uw interieur een super-de-luxe uitstraling. Nieuwsgierig? Vraag een gratis monster aan van deze prachtige, stijlvolle raambekleding. Of kom kijken in onze nieuwe showroom aan de Bijlestaal 40a in Broek op Langedijk. Tel: (0226) 701115 (tussen 9.00 en 17.00 uur)!