Als het om jaloezieën gaat, willen we bij 123jaloezie.nl alleen het beste van het beste. Vanaf nu vindt u daarom bij ons nóg meer opties en accessoires voor uw raambekleding. Uiteraard veranderen we niets aan onze prijzen: we blijven hét adres voor de goedkoopste maatwerk jaloezieën van Nederland en België. 
Wij willen namelijk alleen maar zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van onze klanten. Hieronder treft u onze nieuwe mogelijkheden aan.

Een afdeklat bij uw jaloezieën

Een afdeklat is dé afwerking van een jaloezie. Deze afdeklat komt tegen de bovenbak aan van uw jaloezie. Hiermee worden o.a. de montagesteunen weg gewerkt en hiermee is de jaloezie helemaal af. De bovenbak is wel altijd al mee gekleurd in de keuze van uw lamel maar heeft van zichzelf een robuustere uitstraling omdat deze van aluminium is gemaakt. De afdeklat zal ook kleur gecoördineerd zijn maar heeft als voordeel dat deze in hetzelfde materiaal zal zijn als uw lamelkeuze.

Voortaan bieden wij dan ook gratis afdeklatten aan, in vier verschillende varianten:
Wanneer u uw houten, bamboe of kunststof jaloezieën op de dag plaatst, dan past daarbij de 3-zijdig gesloten afdeklat. Deze zal iets breder zijn dan de jaloezie maar de bovenbak zal dan in zijn geheel worden afgewerkt. Ook aan beide zijkanten waar u immers tegen aan kijkt.
Ook een afdeklat met één zijde is mogelijk. Dit is een goede optie bij een jaloezie op de dag, waarbij maar één zijkant zichtbaar is. De andere kant zit bijvoorbeeld tegen een muur.
U kunt vanaf nu ook één gedeelde afdeklat bestellen voor meerdere jaloezieën naast elkaar. Zo lijkt het aan de bovenkant één systeem voor meerdere jaloezieën.
Heeft u een jaloezie in de dag. Bijvoorbeeld tussen het kozijn, tussen twee muren etc. Dan kiest u voor enkel een voorpaneel. Deze zal precies op maat worden gemaakt en hiermee werkt u alles mooi af. Uiteraard zijn al deze opties zonder extra kosten erbij te bestellen.


Meer opties voor uw jaloezieën

En dat zijn niet de enige opties om uw nieuwe jaloezieën nog beter tot hun recht te laten komen. We hebben bijvoorbeeld naast de universele montagesteunen nu ook speciale plafondsteunen. Hiervoor betaalt u niets extra’s. Verder kunt u in plaats van de gratis meegeleverde standaard koordgewichtjes voortaan ook kiezen voor rvs koordhangers. Dit geeft uw maatwerk jaloezieën een nog mooiere uitstraling. Zijgeleiding is een handige optie voor jaloezieën die voor een draai- of kiepraam komen. Deze manier van geleiden maakt dat jaloezie goed op zijn plek blijft wanneer u het raam opent of sluit.Uitkeping jaloezieën voor plinten

U herkent het misschien wel: op de plek waar de jaloezieën de ondergrond raken, zit een plint, waardoor de jaloezieën net niet lekker passen. Iets waaraan u zich op den duur misschien wel gaat storen. Dat vinden wij zonde. Daarom is het vanaf nu mogelijk om uw jaloezieën ter hoogte van de plint door ons te laten inkorten. Zodat de jaloezie perfect aansluit op uw muur of kozijn. Meer maatwerk vindt u nergens!