Als het om jaloezieën gaat, willen we bij 123jaloezie.nl alleen het beste van het beste. Vanaf nu vindt u daarom bij ons nóg meer opties en accessoires voor uw raambekleding. Uiteraard veranderen we niets aan onze prijzen: we blijven hét adres voor de goedkoopste maatwerk jaloezieën van Nederland en België. 

En nu dus ook voor het grootste aantal opties en accessoires. We willen namelijk zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van onze klanten.

Vier soorten afdeklatten bij uw jaloezieën

Voortaan bieden wij gratis afdeklatten in vier verschillende varianten. Wanneer u uw houten, bamboe of kunststof jaloezieën op de dag plaatst, dan past daarbij heel goed de dubbelzijdige afdeklat. Ook een afdeklat met één zijde is mogelijk. U kunt vanaf nu bovendien één gedeelde afdeklat bestellen voor meerdere jaloezieën. Zo lijkt het 1 systeem voor meerdere jaloezieën. Uiteraard zonder extra kosten.Meer opties voor uw jaloezieën

En dat zijn niet de enige opties om uw nieuwe jaloezieën nog beter tot hun recht te laten komen. We hebben bijvoorbeeld naast de universele montagesteunen nu ook speciale plafondsteunen. Hiervoor betaalt u niets extra’s. Verder kunt u in plaats van de gratis meegeleverde houten koordgewichtjes voortaan ook kiezen voor rvs koordhangers. Dit geeft uw maatwerk jaloezieën een nog mooiere uitstraling. En zijgeleiding is een handige optie voor jaloezieën die voor een draai- of kiepraam komen. Deze manier van geleiden maakt dat jaloezie goed op zijn plek blijft wanneer u het raam opent of sluit.

Uitkeping jaloezieën voor plinten

U herkent het misschien wel: op de plek waar de jaloezieën de ondergrond raken, zit een plint, waardoor de jaloezieën net niet lekker passen. Iets waaraan u zich op den duur misschien wel gaat storen. Dat vinden wij zonde. Daarom is het vanaf nu mogelijk om uw jaloezieën ter hoogte van de plint door ons te laten inkorten. Zodat de jaloezie perfect aansluit op uw muur of kozijn. Meer maatwerk vindt u nergens!