Sommige mensen kopen liever geen maatwerk raambekleding online. Dat is jammer. Wij doen er alles aan om het vertrouwen van de consument te vergroten. Zo investeren we in een nog betere en goedkopere levering van onze jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. En we komen met een meet- en montageservice. Wij willen dat iederéén ervaart dat 123jaloezie.nl niet alleen de goedkoopste is van Nederland, maar ook uitstekende kwaliteit levert.

Vertrouwen is de basis voor een goede webshop. Het is minstens zo belangrijk als een goed product. Klanten moeten vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen, maar ook in de levering en onze klantenservice. Wij zijn ons daarvan zeer bewust en steken daar veel tijd in. Niet voor niets hanteren we een garantietermijn van twee jaar, verstrekken we gratis monsters en zijn we trots op ons webshopkeurmerk.

De drempel om online maatwerk raambekleding te bestellen, ligt hoger dan bij het kopen van kant-en-klare jaloezieën en rol- of vouwgordijnen. Immers, een op maat gemaakt rol- of vouwgordijn stuur je niet zomaar terug als het niet past. Met onze duidelijke meetinstructies laten we zien dat het inmeten echt niet zo moeilijk is als men soms denkt. De ervaring leert dat dit niet fout kan gaan.

Wie het ondanks de heldere aanwijzingen toch niet aandurft om zelf in te meten, kan een beroep doen op onze inmeetservice (vooralsnog alleen beschikbaar voor de provincies Friesland, Utrecht en Noord- en Zuid-Holland). Tegen een geringe vergoeding komt een van onze medewerkers langs om de maten op te nemen voor de jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen. Wat kan er dan nog misgaan? Niets! Naast duidelijke inmeetinstructies staan er op de site heldere montage-instructies. Daarmee is iedereen in staat is om de jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen op professionele wijze te bevestigen. Toch bang dat dit niet lukt? Ook dit kunt u desgewenst - tegen vergoeding - door ons laten uitvoeren.

Wij doen er alles aan om de jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen zo snel mogelijk te leveren. Tenslotte wilt u natuurlijk gauw genieten van uw nieuwe raambekleding. U hoeft bij ons niet bang te zijn dat u weken op uw jaloezieën moet wachten; voor de standaard producten hanteren we een standaard levertijd van maximaal dertien werkdagen. Momenteel zijn we druk bezig met een nieuwe transporteur, om de bezorging nog beter te laten verlopen. En dat betekent een kostenbesparing voor u. Bovendien kunt u straks vooraf zien exact zien op welke dag en welk tijdstip uw jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen geleverd worden. Zo hoeft u dus niet meer hele dagen thuis te blijven in afwachting van uw bestelling.