Januari is dé maand om schoon schip te maken. Oude gewoonten maken plaats voor nieuwe en in het verlengde hiervan krijgt ook het interieur vaak een flinke opfrisbeurt. Door middel van een grote schoonmaak of zelfs een compleet nieuwe inrichting. Nieuwe jaloezieën, vouw- of rolgordijnen geven een kamer eenvoudig en snel een andere look.

Veel mensen verlangen na de donkere decembermaand naar licht. De donkergekleurde gordijnen die zo gezellig stonden in het najaar, worden vervangen door lichtere raambekleding. Het voorjaar nadert! Wij merken dat aan de toenemende vraag naar lichtkleurige rolgordijnen, vouwgordijnen, houten en aluminium jaloezieën. Bamboe jaloezieën doen het trouwens ook nog steeds erg goed. Die trend zet zich voort dit seizoen.

Een nieuw interieur is natuurlijk behoorlijk rigoureus. Het geeft vaak al een heerlijk gevoel om eens flink de bezem door het huis te halen. Vergeet hierbij uw jaloezieën of gordijnen niet. Met onze tips maakt u ze snel en makkelijk schoon. Zo kunt u jaloezieën bijvoorbeeld het beste schoonmaken met een washandje met allesreiniger. En wist u dat u beter geen stoomapparaat kunt gebruiken voor uw rol- of vouwgordijnen? Deze en meer tips vindt u terug op onze pagina over het schoonmaken van jaloezieën. Doe er uw voordeel mee!

Wij gebruiken de januarimaand om onze service nog beter te maken. Door uw enthousiaste reacties, onder meer op onze Facebook-pagina, weten we: hier doen we het voor. Zoals een mevrouw die schrijft: “Snel geleverd, binnen het afgelopen tijdvak bezorgd en het eindresultaat is prachtig!” Of de reactie van een andere dame, die “superblij is met de mooie 50mm aluminium jaloezieën voor alle ramen in onze nieuwbouwwoning” en ons bedankt voor de goede service en de levering met zorg. Daar worden we blij van!

We zijn druk bezig met het uitbreiden van onze collectie, met onder meer nieuwe aluminium jaloezieën. Daarnaast zijn we altijd bezig om de bestelprocedure voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Want in 2016 hopen we natuurlijk op nóg meer tevreden klanten.