Met het voorjaar in aantocht wordt alles weer lichter en vrolijker. Als we de trendwatchers mogen geloven zet het ‘cocoonen’ nog even door; thuis, in je eigen, behaaglijke omgeving, de rust opzoeken. Onze raambekleding sluit hier naadloos op aan met fijne materialen in mooie lentekleuren.

Trendkleuren dit seizoen zijn geel en groen. Echte voorjaarskleuren dus! De wit- en grijstinten blijven ook, waarbij vooral lichte grijstinten de boventoon voeren. Zowel onze verduisterende rolgordijnen en vouwgordijnen als de rol- en vouwgordijnen uit onze SUPERB-lijn zijn verkrijgbaar in diverse trendkleuren. U kunt altijd een gratis monster aanvragen, voor u uw definitieve keuze maakt.

Jaloezieën van natuurlijke materialen als hout, bamboe en aluminium Natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en metaal, komen ook dit voorjaar weer terug in het interieur. Wij spelen daarop in met een uitgebreide collectie bamboe en houten jaloezieën en hebben ook ons assortiment aluminium jaloezieën uitgebreid.

Onze bamboe jaloezieën zijn afgewerkt met een speciale beits. Hierdoor blijft de natuurlijke structuur en de nerf van de bamboe goed zichtbaar. De bamboe jaloezieën zijn er in breedtes van 35, 50 en 65 millimeter en passen perfect in de huidige woontrends. Bamboe jaloezieën hebben bovendien een lange levensduur en zijn slijtvast. En het is een zeer milieuvriendelijk materiaal, doordat bamboe doorgroeit nadat het gekapt is.

Onze houten jaloezieën zijn er in breedtes van 27, 50 en 65 millimeter. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig lindenhout of Afrikaanse abachi. Deze houtsoort is iets lichter dan lindenhout en de houtnerf is beter zichtbaar. De jaloezieën zijn er in twaalf verschillende kleuren, variërend van vanille tot lichtbruin en van wit tot licht eiken. Uiteraard kunt u van onze houten of bamboe jaloezieën een gratis monster aanvragen.

Omhoog of naar beneden: onze jaloezieën zijn altíjd mooi Hoe mooi uw jaloezieën of rolgordijnen ook tonen als ze dicht zijn, nu het voorjaar voor de deur staat wilt u de zon in huis! Dat begrijpen wij maar al te goed. De eerste stralen lekker op uw gezicht tijdens het ontbijt of bij het lezen van een boek op de bank… Gelukkig staat onze raambekleding ook prachtig als ze opgehaald is.