Het RTL-programma WoonTips besteedde in november aandacht aan onze jaloezieën, vouwgordijnen en rolgordijnen. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! Heel Nederland kon kennismaken met onze uitgebreide collectie raambekleding. Dat hebben we geweten, want de aanvragen voor houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en vouwgordijnen stroomden binnen.

Ook onze Facebookactie van vorige maand was een groot succes. Mensen die de pagina van 123jaloezie deelden maakten kans op een waardebon ter waarde van 250 euro voor raambekleding. Het bericht werd ruim vijftienhonderd keer doorgestuurd. Inmiddels volgen al meer dan duizend mensen ons op Facebook. Volgt u ons al? Binnenkort komt er weer een leuke actie!

Op dit moment zijn we druk bezig met het inrichten van 32 luxe appartementen in Amsterdam. De eigenaar heeft gekozen voor onze maatwerk vouwgordijnen. Net als onze jaloezieën en rolgordijnen zijn ook onze vouwgordijnen van een hoge kwaliteit. Kenmerkend voor de vouwgordijnen is de elegante uitstraling. Wij hebben een grote keuze in kleuren en modellen, gewone en verduisterende vouwgordijnen, voor elke ruimte in huis.

Nu de winter nadert, komt er meer vraag naar warme, natuurlijke kleuren. De houten jaloezieën en bamboe jaloezieën zijn nog steeds erg populair. Maar ook de kunststof jaloezieën in prachtige natuurtinten zoals crème of zand, ideaal voor gebruik in vochtige ruimten, doen het goed. Deze maand komen we met een nieuwe collectie aluminium jaloezieën, waaronder een zeer exclusieve variant. Via onze website en Facebookpagina houden we u graag op de hoogte.

Dankzij u kunnen wij terugkijken op een fantastisch jaar waarin onze dromen zagen uitkomen: kwaliteitsraambekleding bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten zorgt ervoor dat we met nog meer enthousiasme het nieuwe jaar ingaan. Nu eerst genieten van de feestdagen. Wij wensen u een fijne feestmaand met veel warmte en gezelligheid. En natuurlijk een heel voorspoedig 2016!

P.S. U kunt de uitzending van WoonTips op de homepage terugkijken.