Het is een van dé woontrends dit jaar: XXL-jaloezieën. Ze geven het huis een stoere, eigentijdse uitstraling. XXL-jaloezieën worden meestal gemaakt van abachi-hout. Vanwege de grote vraag naar abachi voor andere doeleinden is deze houtsoort echter niet leverbaar de komende maanden. Maar 123jaloezie heeft een alternatief gevonden! U kunt uw houten XXL-jaloezieën dus gewoon bij ons bestellen. Voor de lage prijs die u van ons gewend bent!

Abachi wordt veel gebruikt voor jaloezieën vanwege de flexibiliteit en duurzaamheid. Gelukkig hebben wij een alternatieve houtsoort gevonden met dezelfde eigenschappen. Daardoor kunnen wij nog steeds, als enige in Nederland, extra brede houten kwaliteitsjaloezieën leveren. We zeiden het al eerder: natuurlijke materialen zijn het helemaal dit voorjaar. Houten jaloezieën brengen sfeer in uw huis. 123jaloezie heeft naast de XXL-jaloezieën een grote keuze in maatwerk houten jaloezieën in diverse lamelbreedten en kleuren.

Vintage- en retro-collectie Speciaal voor de liefhebber is er onze retro- en vintagecollectie. Bij de retrocollectie is het bedieningsmechanisme van de jaloezieën zichtbaar. De bovenkant is dus open. Dit geeft de jaloezie een nostalgisch uitstraling. Een modern product met een knipoog naar vroeger. De vintage-collectie kenmerkt zich door oneffenheden in het materiaal, zoals echte vintage moet zijn. Onze vintage jaloezieën zijn er in zes prachtige kleuren. Uniek in elk interieur.

Goed en goedkoop Door scherpe afspraken met onze leveranciers kunnen wij de prijs van onze houten jaloezieën laag houden. Goed en goedkoop dus. Nergens anders vindt u topkwaliteit jaloezieën die ook nog eens betaalbaar zijn. Wij gebruiken alleen het beste hout en gebruiken een speciale zaagtechniek die de kwaliteit van de jaloezieën ten goede komt. De prijzen zijn laag en altijd inclusief btw en transport. U hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten. En u heeft de jaloezieën snel in huis, want onze levertijd is gemiddeld slechts tien tot twaalf werkdagen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar!