Bamboe is terug in het interieur. Het materiaal past uitstekend bij dé woontrend van tegenwoordig: natuurlijk wonen. Natuurtinten als groen en bruin en natuurlijke materialen brengen rust in uw huis en zorgen tegelijkertijd voor een warme sfeer. Bamboe jaloezieën passen helemaal bij deze stijl.

Bamboe jaloezieën 50mm - kleur kastanje

Duurzame en sterke raambekleding
Bamboe raambekleding is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Bamboe jaloezieën hebben een lange levensduur en zijn slijtvast. Doordat de plant – bamboe is een grassoort, geen boom – sneller groeit dan hout, heeft het materiaal een hoge ecowaarde. Daarbij groeit bamboe, in tegenstelling tot bomen, gewoon door nadat het gekapt is. Door de compacte vezelstructuur is bamboe bovendien duurzamer dan menig houtsoort.

Bamboe jaloezieën in woon en slaapkamer
Bamboe jaloezieën staan prachtig in de woon- of slaapkamer. Wanneer u last hebt een allergie of snel kampt met geïrriteerde luchtwegen, zijn bamboe jaloezieën uitermate geschikt vanwege de harde vezelstructuur. Bamboe lamellen zijn lichter en dunner dan houten jaloezieën. Daardoor is de pakkethoogte ook geringer, waardoor bamboe jaloezieën zelfs bij minimale ruimte boven een deur of raam goed passen. En ze zijn daardoor goed te bedienen.

Jaloezieën op maat
Met bamboe jaloezieën creëert u een warme, luxe en tegelijkertijd natuurlijke sfeer in uw woning. Door de matte afwerking blijft de structuur en nerf van de bamboe zichtbaar. Desgewenst kunt u bamboe jaloezieën laten voorzien van ladderband in kleur naar keuze. Daarmee geeft u de jaloezieën een persoonlijke touch. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe ladderband in combinatie met de bamboe lamellen voor een robuuste uitstraling. Of houd het wat chiquer en ga voor stijlvol wit. Alles is mogelijk. Zo heeft u bamboe jaloezieën die helemaal op maat gemaakt zijn en waar u een woonleven lang plezier van heeft.

‘Bamboe jaloezieën maken ons huis gezellig’
Merel: “Mijn vriend en ik houden allebei van een modern, strak interieur: veel wit en niet te veel toeters en bellen. Als tegenwicht hebben we gekozen voor bamboe jaloezieën, zodat het niet te steriel zou worden. Die combinatie is prachtig: ruimtelijk en toch sfeervol. Ik ben er ontzettend blij mee.”