Sandra, een positieveling met een rugzak vol ervaringen en inspiratie. De plek waar zij graag schrijft is AroundSan.nl en hier lees jij waar zij blij van wordt. Sinds 3 maanden woont zij samen met haar man in hun volledig verbouwde huis met raambekleding van 123jaloezie. Via haar instagram account kan jij hun interieur bekijken, inspiratie opdoen en genieten van de prachtige foto`s.


Fotografie Patrick Duijndam

Op haar blog lees jij waarom zij gekozen heeft voor de bamboe jaloezieën van 123jaloezie.nl. Sandra: “De naturel kleurige bamboe jaloezieën maken het geheel helemaal af. Ben zo blij dat we voor deze naturel kleur zijn gegaan en hier niet voor zwart. Deze kleur past perfect bij de vloer.”


Fotografie Patrick Duijndam

Gratis samples maken de keuze makkelijker

Voordat je precies weet wat je wilt is het fijn als je thuis de kleuren en materialen in het echt kunt bekijken. Daarom bieden wij van al onze raambekleding gratis monsters aan. Of het nu gaat om het voelen van de stof van een rolgordijn, de verduistering van een plisségordijn bekijken, of het verschil willen zien tussen een houten en bamboe jaloezie. Het kan allemaal!
Sandra heeft een duurzame inslag en is anti voor tijdelijk iets kopen. Een ecologische keuze zijn onze bamboe jaloezieën. Duurzaam, slijtvast en bamboe heeft een hoge groeisnelheid waardoor het vaker geoogst kan worden. Deze vind je nu terug in hun woonkamer, eetkamer, keuken en hal. Nadat zij zelf alles hebben ingemeten aan de hand van onze meetinstructie, werd het spannend. Alles wordt tenslotte speciaal voor jou, met de hand, op maat gemaakt.

Het resultaat.

Zelf monteren blijkt niet moeilijk en nu alles hangt krijgt de woning nog meer sfeer. Quote: “Het is allemaal zo mooi! Dikke vette aanrader voor als je op zoek bent naar raamverduistering met een top prijs/kwaliteit verhouden. Wij zijn er ontzettend blij mee!” Het resultaat kunt u ook bekijken op de blog van Sandra