Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 100% maatwerk Afterpay

Artikelen 11 tot 16 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
Het is een van dé woontrends dit jaar: XXL-jaloezieën. Ze geven het huis een stoere, eigentijdse uitstraling. XXL-jaloezieën worden meestal gemaakt van abachi-hout. Vanwege de grote vraag naar abachi voor andere doeleinden is deze houtsoort echter niet leverbaar de komende maanden. Maar 123jaloezie heeft een alternatief gevonden! U kunt uw houten XXL-jaloezieën dus gewoon bij ons bestellen. Voor de lage prijs die u van ons gewend bent!Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers
Met het voorjaar in aantocht wordt alles weer lichter en vrolijker. Als we de trendwatchers mogen geloven zet het ‘cocoonen’ nog even door; thuis, in je eigen, behaaglijke omgeving, de rust opzoeken. Onze raambekleding sluit hier naadloos op aan met fijne materialen in mooie lentekleuren.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers
Sommige mensen kopen liever geen maatwerk raambekleding online. Dat is jammer. Wij doen er alles aan om het vertrouwen van de consument te vergroten. Zo investeren we in een nog betere en goedkopere levering van onze jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. En we komen met een meet- en montageservice. Wij willen dat iederéén ervaart dat 123jaloezie.nl niet alleen de goedkoopste is van Nederland, maar ook uitstekende kwaliteit levert.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers
Januari is dé maand om schoon schip te maken. Oude gewoonten maken plaats voor nieuwe en in het verlengde hiervan krijgt ook het interieur vaak een flinke opfrisbeurt. Door middel van een grote schoonmaak of zelfs een compleet nieuwe inrichting. Nieuwe jaloezieën, vouw- of rolgordijnen geven een kamer eenvoudig en snel een andere look.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers
Steeds meer mensen ontdekken dat zij voor betaalbare kwaliteitsraamkleding bij 123jaloezie moeten zijn. Onlangs waren onze jaloezieën te zien op RTL4. Ook krijgen we er dagelijks nieuwe volgers bij op Twitter en Facebook.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers
Jaloezieën zijn een uitstekende keuze als u belang hecht aan duurzaamheid. Of u nu kiest voor bamboe, hout, kunststof of aluminium, jaloezieën zijn sterk en tijdloos. Zo kunt u er een woonleven lang van genieten. Bovendien worden alle jaloezieën bij 123jaloezie.nl duurzaam geproduceerd.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

Artikelen 11 tot 16 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren