Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 100% maatwerk Afterpay

Artikelen 11 tot 14 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Nieuw jaar, nieuwe jaloezieën!

dinsdag 12 januari 2016 14:10:19 Europe/Berlin

Januari is dé maand om schoon schip te maken. Oude gewoonten maken plaats voor nieuwe en in het verlengde hiervan krijgt ook het interieur vaak een flinke opfrisbeurt. Door middel van een grote schoonmaak of zelfs een compleet nieuwe inrichting. Nieuwe jaloezieën, vouw- of rolgordijnen geven een kamer eenvoudig en snel een andere look.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

Jaloezieën van 123jaloezie bij RTL4

maandag 30 november 2015 15:02:44 Europe/Berlin

Steeds meer mensen ontdekken dat zij voor betaalbare kwaliteitsraamkleding bij 123jaloezie moeten zijn. Onlangs waren onze jaloezieën te zien op RTL4. Ook krijgen we er dagelijks nieuwe volgers bij op Twitter en Facebook.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

Jaloezieën: mooie en duurzame raambekleding

donderdag 5 november 2015 15:02:20 Europe/Berlin

Jaloezieën zijn een uitstekende keuze als u belang hecht aan duurzaamheid. Of u nu kiest voor bamboe, hout, kunststof of aluminium, jaloezieën zijn sterk en tijdloos. Zo kunt u er een woonleven lang van genieten. Bovendien worden alle jaloezieën bij 123jaloezie.nl duurzaam geproduceerd.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

Bamboe jaloezieën: dé woontrend van 2016

dinsdag 13 oktober 2015 10:41:39 Europe/Berlin

Bamboe is terug in het interieur. Het materiaal past uitstekend bij dé woontrend van dit najaar: natuurlijk wonen. Natuurtinten als groen en blauw en natuurlijke materialen brengen rust in uw huis en zorgen tegelijkertijd voor een warme sfeer. Bamboe jaloezieën passen helemaal bij deze stijl.Lees meer
Geplaatst door Michiel Beukers

Artikelen 11 tot 14 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren