Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 100% maatwerk Achteraf betalen

Faq

Veel gestelde vragen

U verkoopt raambekleding tegen nogal lage prijzen. Hoe kan dat?
Coolblinds koopt rechtstreeks bij de fabrieken groot in en we kunnen daardoor lage prijzen voor kwaliteitsproducten realiseren. Als consument profiteert u van dit inkoopvoordeel.

Waar kan ik de producten zien alvorens ik een aankoop doe?
Coolblinds heeft een showroom nabij Alkmaar waar u al onze producten kunt zien, we zijn maandag tm vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Daar buiten is het ook mogelijk op afspraak de showroom te bezoeken. Ook kunt u gratis monsters aanvragen van ons volledige assortiment, zodat u een goed beeld van onze producten krijgt.

Heeft u nog andere producten die niet op de website staan?
Al onze producten worden op de websites plissegordijn.nl en 123jaloezie.nl aangeboden, andere kleuren, maten, producten etc. zijn alleen mogelijk als dit bij het product staat aangegeven.

Kan ik uw producten in vochtige ruimtes gebruiken?
Onze producten zijn niet specifiek geschikt voor gebruik in een vochtige ruimte en vallen derhalve onder beperkte garantie op gebruik in deze ruimten. Het gebruik in een vochtige ruimte kan in veel gevallen echter geen kwaad, mits de ruimte goed is geventileerd.

Wat is de levertijd van uw producten?
De standaard levertijd is 8-13 werkdagen. Dit kan per product schelen. Per product wordt de juiste levertijd weergegeven. Indien een levertijd afwijkt van de levertijd vermeld in de order ontvangt u binnen enkele werkdagen na order bericht.

Op welke manieren kan ik de bestelling betalen?
De betaalmogelijkheden zijn Ideal, Paypal, Creditcard, Mistercash en ook is het mogelijk om bestellingen achteraf te betalen via Afterpay. Het maximumbedrag hierbij is € 2500,-.

Zijn er montagehandleidingen?
Al onze producten zijn uitstekend geschikt voor zelfmontage. Er wordt een duidelijke montagehandleiding ter beschikking gesteld bij de levering van uw bestelling, maar ook in de shop kunt u alle handleidingen terugvinden.

Kunt u tegen meerprijs ook meet- en montage service verlenen?
Wij verlenen op dit moment meet- of montageservice in de provincie Noord-Holland, hier zijn echter wel kosten aan verbonden, vraag naar de voorwaarden. Op onze site treft u ook een duidelijke meethulp en montagehulp per product aan. Het is daarnaast mogelijk uitgebreid advies te krijgen van onze deskundige medewerkers. Bij twijfel: neem gerust contact met ons op: 0226 701115.

Kunt u aangeven op welke dag de bestelling wordt geleverd?
Ja. Indien de order gereed is, wordt deze direct door één van onze vervoerders opgehaald. U ontvangt voorafgaand aan levering bericht van ons met een verwachte leverdag. Onze vervoerder laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. U kunt dan even afstemmen over levering.

Ik heb besteld maar heb me bedacht. Kan ik nog annuleren?
Elke order wordt direct na bestelling in de productieplanning opgenomen. Dit om een levering binnen 13 werkdagen te realiseren. Het is daarom niet mogelijk een bestelling te annuleren.

Wat is de garantie op de producten?
De garantie op onze producten is altijd 24 maanden, tenzij anders staat aangegeven bij het product.

Wat moet ik doen als er iets niet goed is met de producten?
Coolblinds heeft een uitstekende kwaliteit, duidelijke garantiebepaling en vergaande service. Indien u klachten of opmerkingen heeft verzoeken wij u contact op te nemen.