Hulp nodig?

Staat je antwoord hier niet bij of kun je niet vinden wat je zocht? Stel je vraag dan via onze Livechat. We helpen je daar verder.

Veelgestelde vragen over gordijnen
Uit welke plooitypes kan ik kiezen?
De plooien in gordijnen hebben een grote invloed hoe de gordijnen hangen en wat voor sfeer het in de ruimte brengt. Je kunt bij ons kiezen voor een enkele plooi, dubbele plooi, driedubbele plooi of wave-plooi. Wil je niet een van deze plooien, dan kun je kiezen voor ring gordijnen.
Waarom zou ik mijn gordijnen laten voeren?
Voering voor gordijnen geven extra warmte- en geluidsisolatie. Je houdt bij koud weer de warmte binnen en bij warm weer blijft het binnen koel. Maar ook door je gordijnen te laten voeren met verduisterende voeringstof kun je je ruimte donker maken. Perfect voor de slaapkamer of wanneer je je woonkamer volledig donker wil maken voor tijdens een filmavond.
Hoe wordt mijn gordijn geplaatst?
Niet alleen de stofkeuze en het type gordijn zijn bepalend voor je woonruimte, maar bijvoorbeeld ook de rails en de plooikeuze bepalen de uitstraling van je interieur. Hoe je de gordijnen wil plaatsen hangt ook af van de ruimte en ophangsystemen. Kies er bijvoorbeeld voor om je gordijnen op de vloer te laten vallen of laat de uiteinde van je gordijn net onder de vensterbank vallen. Volg hiervoor onze inmeetinstructies.
Hoe meet je gordijnen?
Voordat je je gordijnen samenstelt en bestelt, dien je eerst de maten de bepalen. Volg hiervoor stap voor stap onze uitgebreide meetinstructies. Zorg er eerst voor dat je gordijnroede of -rails monteert voordat je gaat meten.
Hoe bestel ik een monster van de gordijnen?
We snappen het heel goed als je eerst de materialen, stoffen en kleuren in het echt wil zien. Je kunt bij ons daarom altijd gratis monsters bestellen van je favoriete gordijnen. Bestel je deze voor 16:30 uur, dan heb je de monsters al de volgende dag in huis en kun je meteen matchen met je interieur.
Wat zijn inbetween gordijnen?
Inbetween gordijnen zijn lichtdoorlatende gordijnen die qua stofdikte tussen gewone gordijnen en vitrages in zitten. Je kunt met inbetween gordijnen naar buiten kijken, maar van buitenaf niet naar binnen kijken.
Hoe hang ik gordijnen op?
Hoe je gordijnen ophangt is afhankelijk van hoe je je gordijnen wil laten vallen. Lees hier de instructies voor het ophangen van gordijnen.
Kan ik mijn gordijnen wassen?
Wil je jouw gordijnen wassen, dan wil je natuurlijk voorkomen dat je raamdecoratie niet meer voor je raam past of beschadigd raakt. Lees hier de wasvoorschriften per type gordijn.

Bekijk alle gordijnen

Terug naar veelgestelde vragen

Monster toegevoegd aan winkelwagen