Hulp nodig?

Staat je antwoord hier niet bij of kun je niet vinden wat je zocht? Stel je vraag dan via onze Livechat. We helpen je daar verder.

 

Vragen over vouwgordijnen

Kunnen de vouwgordijnen gereinigd worden?

Onze vouwgordijnen zijn uitermate geschikt om met de machine gewassen te worden, op 30C. De bevestiging van de stof op de bovenbak gaat door middel van klittenband, wat het verwijderen makkelijk maakt.

Hoe zit het met de kans op verkleuring van de stoffen?

Onder invloed van UV zal uiteindelijk alles (iets) verkleuren, ook meubels of houten vloeren ontkomen hier niet aan. Bij donkere kleuren is de kans op verkleuring aanzienlijk groter dan bij lichte kleuren.

Is het moeilijk zelf in te meten en te monteren?

Onze producten zijn uitermate geschikt om zelf te monteren en in te meten. Volg de stappen die beschreven staan in de meetinstructies en de montagehandleidingen.

Als ik vouwgordijnen naast elkaar monteer, lopen de baleinen dan automatisch door?

Dit is niet automatisch het geval. Het is wel mogelijk op aanvraag. Bij het uitlijnen van vouwgordijnen kan er een verschil zitten in de uitlijning. Als er meerdere vouwgordijnen naast elkaar komen te hangen en je wilt dat de baleinen doorlopen, dan dien je na het plaatsten van jouw bestelling dit apart te vermelden met het bestelnummer via [email protected].

Bekijk alle vouwgordijnen

Terug naar veelgestelde vragen

Monster toegevoegd aan winkelwagen