Hoe en wat over plisségordijnen

De meest gestelde vragen over plisségordijen

Veel gestelde vragen over plisségordijnen
Welke soorten plisségordijnen zijn er?
Plissézijn er in een aantal soorten: Vrijhangende plisségordijnen, dit zijn plissé welke met een bovenbalk worden gemonteerd. En hangen vrij aan draden naar beneden en de bediening is met koord. Daarnaast zijn er plissé met zijgeleding. Hiervoor worden er onder en boven draden gespannen waartussen de plissé hangt. Hierdoor ook te gebruiken voor op kiep-kantelramen. De bediening is d.m.v. een handgreep.
Werken plisségordijnen isolerend?
Alle plissés werken isolerend er is een verschillen tussen enkele stof plissé of honingraadstof. De honingraad bevat luchtzakken wat voor een betere isolerende werking zorgt. En wanneer je kiest voor de thermische stof bevas de stof nog een aluminium coating wat voor een nog sterkere isolatie zorgt.
Wat kost een plissé gordijnen?
Een plissé gordijn is al beschikbaar vanaf €45,- Maten, kleuren, materialen en bedieningsopties kunnen de prijs hoger doen uit komen
Waarom plisségordijnen
Plisségordijnen zorgen voor een mooie lichtinval. Door de top-down bottom-up bediening kunnen plissé ook in het midden van het raam worden vast gezet zodat je op een zeer speelse wijze de inkijk en lichtinval kunt instellen.
Hoe monteer je een plisségordijn?
Het monteren van plissés is gemakkelijk. Zeker wanneer je de montage instructies voor onze plisségordijnen volgt.
Zijn plisségordijnen geschikt voor kiep-kantelramen?
Plissés zijn zeker te gebruiken voor kiep-kantelramen zo lang je maar voor de plissé met zijgeleiding kiest.
 

Bekijk alle plisségordijnen

Terug naar veel gestelde vragen

Monster toegevoegd aan winkelwagen