Plisségordijn top down bottom up

Een plisségordijn top down bottom up vind je bij ons! We hebben een ruim assortiment plisségordijnen met een top down bottom up systeem

Je kunt met dit systeem niet alleen de onderzijde bedienen, maar ook de bovenzijde. Ons assortiment plissés bestaat uit kant en klare en compleet op maat gemaakte plisses. Welke kies jij?

Plissé gordijnen

Lees meer over top down bottom up plisségordijnen

Plisségordijn top down bottom up kopen Als je naar al onze plissegordijnen gaat en met onze handige filters aangeeft dat je een top down bottom up systeem wenst, vind je alle mogelijkheden. Zoals hierboven al aangegeven werd, kun je kiezen uit voordelige standaardmaten en kwalitatieve op maat gemaakte plisségordijnen met een top down en bottom up systeem. 
Maatwerk is écht maatwerk, wij maken het plisségordijn volledig zoals jij hem wenst. Het top down bottom up systeem kun je als optie toevoegen bij een op maat gemaakt product. Deze plisségordijnen op maat worden compleet voor je op maat gemaakt. De levertijd van een product op maat bedraagt 8 tot 14 dagen

Mogelijkheden plisse top down bottom up

De mogelijkheden van een plisségordijn voorzien van een top down & bottom up systeem zijn groot. Plisségordijnen zijn leverbaar in drie stofsoorten: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Verder bestaan de stoffen uit een enkele of dubbele stoflaag, een dubbele stoflaag heet een honingraat stof. De meeste stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren. Ook vind je in onze collectie full color stoffen, dit zijn stoffen die aan de voor- en achterzijde dezelfde kleur hebben. Weet je nog niet welke stof of kleur je voorkeur heeft? Vraag dan gratis kleurstalen aan!

Geschikt voor ieder raam

Plissegordijnen hebben slanke systemen die op diverse manieren gemonteerd kunnen worden. Hierdoor zijn ze vrijwel geschikt voor iedere situatie. Ze kunnen toegepast worden op draai- kiepramen maar ook zeker in hoeksituaties zoals in erkers. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten!

Veelgestelde vragen over plissé gordijnen
Wat zijn plissé gordijnen?
Plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. Plisségordijnen kenmerken zich dan ook door de plooien in de stof. Ze hebben een soort harmonica-effect; je kunt ze strak opvouwen, maar ook helemaal uitvouwen. Wanneer je de plissé helemaal opvouwt, is deze erg klein en heb je volledige lichtinval. Maar uiteraard kun je de plissé ook helemaal uitvouwen, waardoor het hele raam wordt bedekt.
Wat zijn plisségordijnen met zijgeleiding?
Zijgeleiding wil zeggen dat het gordijn aan de zijkant geleid wordt door een gespannen koord. Zoek je raamdecoratie voor een draai-kiepraam? Dan zijn plissés met zijgeleiding zeer geschikt. We hebben unieke gepatenteerde spanschoentjes waarmee de plissé met klemsteunen aan een draai-kiepraam te bevestigen is. Een eenvoudige montage, waar geen boor aan te pas hoeft te komen. De klemsteunen zijn apart bij te bestellen.
Wat is het verschil tussen een plissé en een honingraat?
Een plisségordijn heeft een enkel gevouwen stof. Bij deze stofsoort zijn de koord gaatjes en koorden altijd zichtbaar. Een honingraat plisségordijn heeft een speciale dubbele stof, waardoor er vanaf de zijkant gezien een honingraatstructuur ontstaat. Wij noemen dit product dan ook een plisségordijn met honingraat. Bij deze stofsoort zie je geen koord gaatjes en vrijwel geen koorden. Deze speciale stof zorgt voor extra isolatie. De lucht blijft namelijk in de tunnels van de honingraat hangen. Hierdoor werkt een plisségordijn met honingraatstof isolerend en dus energiebesparend.
Ik wil niet boren in mijn kozijn; zijn er mogelijkheden?
We begrijpen dat je liever niet wilt boren in aluminium kozijnen of draai-kiepramen. Wij bieden graag een alternatief. Zo zijn er speciale klemsteunen voor onze plisse gordijnen. Door zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van je raam een aantal klemsteunen te bevestigen, monteer je eenvoudig je plisségordijn zonder te boren.
Bottom-up en Top-down-Bottom up, wat is het?
Plisségordijnen zijn verkrijgbaar met twee verschillende bedieningsvarianten. We kennen de ‘Bottom-up’ en de Top-down-Bottom-up variant. Maar wat is nou eigenlijk het verschil? Bij een Bottom-up variant kan alleen de onderlat naar boven worden bewogen, de bovenkant blijft altijd vast zitten. Bij de tweede variant, de Top-down-Bottom-up, is zowel de onder- als bovenlat te verschuiven. Het grote voordeel van deze variant is dat de inkijk op ooghoogte kan worden geblokkeerd, terwijl aan de boven- en onderkant nog licht naar binnen kan. Ideaal voor woonkamers, badkamers of kantoren aan een straat. Lees meer over onze plisségordijnen top down & bottom up.
Monster toegevoegd aan winkelwagen