Maandelijkse Archieven: Juli 2022

 1. In de dag of op de dag montage ; wat is het verschil?

  In de dag of op de dag; wat is het verschil?
  Bijna al onze producten kunnen in de dag of op de dag gemonteerd worden. Denk aan houten of aluminium jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen of vouwgordijnen. We leggen je in dit artikel uit wat het verschil tussen in de dag en op de dag is.
  Lees meer »
 2. Raamdecoratie voor de kinderkamer

  Raambekleding voor de kinderkamer
  De vrolijkste en de meest kleurrijkste kamer van het huis is vaak de kinderkamer. Hier wordt heel veel gespeeld, maar ook lang geslapen. In de kinderkamer kun je als ouder volledig je creativiteit kwijt. Dit komt natuurlijk door de vele kleuren die je oneindig met elkaar kunt combineren en een speelse stijl kan creëren. Wij delen een paar tips om het kiezen van de juiste raambekleding voor de kinderkamer gemakkelijker te maken!
  Lees meer »
 3. Warmte weren met raamdecoratie op maat

  Warmtewerende raambekleding
  De zon schijnt volop, de temperaturen lopen op en het leven van veel mensen verplaatst zich naar buiten waar gezellig met vrienden en familie wordt samengekomen. Waar we buiten genieten van de warmte, daar willen we het binnen koel houden. Een lekker koel huis is meer dan welkom als de temperaturen hoog oplopen. Met de juiste raamdecoratie houd je de zon en daarmee ook de warmte tegen. We leggen in dit artikel uit waarom je voor vouwgordijnen kunt kiezen als warmtewerende raambekleding.
  Lees meer »
 4. Dé raamdecoratie kleurentrends van deze zomer

  De raamdecoratie kleurentrends van deze zomer
  De zomer nog in volle gang en daarmee is het ook dé perfecte tijd om aan de slag te gaan met je interieur, bijvoorbeeld met nieuwe raambekleding. Voor iedere interieurstijl is er passende raamdecoratie te vinden. Maar hoe weet je nou of je een goede keuze maakt voor jouw interieur? Naast de functies van raambekleding en de voorkeur voor bepaalde stoffen en materialen speelt de kleur ook een grote rol in je interieur. Wij delen in dit artikel de kleurentrends van raamdecoratie van deze zomer.
  Lees meer »
 5. Kies de juiste raambekleding voor je huis

  Kies de juiste raambekleding voor je huis
  Welke raamdecoratie je voor je woning ook kiest. Het moet niet alleen stijlvol zijn, ook de functionaliteit ervan is erg belangrijk. Als je nieuwe raambekleding zoekt, kom je voor veel keuzes te staan. Je stelt vragen zoals: wat past er het beste bij jouw ruimte en interieur? Maar ook: zijn ze praktisch en gebruiksvriendelijk? We delen in dit artikel verschillende soorten raambekleding per ruimte.
  Lees meer »
 6. Op bezoek bij: acteur Niek Roozen en zijn liefde voor houten jaloezieën

  Niek Roozen en zijn houten jaloezieën
  Niek Roozen is een Nederlandse acteur en presentator en woonachtig in zijn geboortestad Haarlem. Hij is bekend van de tv-series “Brugklas”, “The Passion 2018” en heeft gespeeld in de film “Verliefd op Cuba”. Bij aankoop van zijn jaren 30 benedenverdieping appartement in de historische hoofdstad van Noord-Holland wist hij al dat hij voor jaloezieën als raamdecoratie zou kiezen. Hij vertelt ons hoe hij tot die keuze is gekomen.
  Lees meer »
Monster toegevoegd aan winkelwagen