Montage service voor maar 249,-

Maak je leven gemakkelijker en kies voor onze montageservice bij het bestellen van je nieuwe raamdecoratie! Voor een vaste, ongeacht het aantal ramen, nemen wij al het werk uit handen. Geen verborgen kosten - geen gedoe - professioneel gemonteerd!

Hoe het werkt

 1. Voeg de montageservice toe op de betaalpagina
 2. Kies op de betaalpagina voor de optie montage service. Je betaalt een vaste prijs van € 249,- ongeacht het aantal ramen. Geen verborgen kosten. Zit dus rustig achterover als wij de rest doen.

 3. Op maat gemaakt en gratis bezorgd
 4. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij direct aan de slag met het produceren van je nieuwe raamdecoratie. Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd.

 5. Professioneel gemonteerd
 6. Als je bestelling volledig is geleverd maak je eenvoudig een afspraak en komt een van onze professionele installateurs bij jouw langs om alle raamdecoratie te monteren.


Om gebruik te maken van deze service zijn er een aantal voorwaarden

 • De service is alleen mogelijk voor particulieren en niet voor bedrijven. Ben je een bedrijf en wil je raamdecoratie laten inmeten of monteren? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 • De service is alleen mogelijk voor particulieren in Nederland. Waddeneilanden zijn hiervan uitgesloten.
 • De service is van toepassing op de raamdecoratie in dezelfde bestelling en is niet te combineren met andere bestellingen.
 • Wijzigen of annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de afspraak.
 • Schroeven en pluggen zijn inbegrepen.
 • Wij demonteren geen oude raamdecoratie en nemen geen verpakkingsmaterialen mee terug.
 • Wij boren niet in aluminum. Zorg er dus voor dat je de juiste producten besteld met de juiste montagesteunen
 • Wij installeren maximaal tot een montagehoogte van 330 cm.

Wacht niet langer en maak je leven gemakkelijker met onze montageservice. Wij staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw specifieke wensen.

Monster toegevoegd aan winkelwagen