Luxaflex vaak verward met maatwerk jaloeziën

Vaak wordt luxaflex gesproken terwijl er horizontale jaloezieën worden bedoeld. Deze verwarring ontstaat ook bij andere producten. Zoals bijvoorbeeld dat er wordt gesproken over Labello, maar dat er lippenbalsem wordt bedoeld.

Ben je op zoek naar horizontale jaloezieën op maat? Dan ben je bij 123jaloezie aan het juiste adres. Horizontale jaloezieën zijn een populaire soort raamdecoratie die je in elke ruimte van je woning kunt ophangen.

Zelf jaloezieën online bestellen is heel eenvoudig en kan in drie stappen:

 

 1. Wat kosten jaloezieën op maat?
  Bij ons bestel jij je jaloezie al vanaf 21 euro. Afhankelijk van het formaat, de materialen en de bijkomende opties die je tijdens het samenstellen van je horizontale jaloezieën tegenkomt, wordt de definitieve prijs bepaald. Stel je jaloezie op onze website samen en bereken de prijs van je jaloezie.
 1. Meten van horizontale jaloezieën
  Voordat je je horizontale jaloezieën gaat bestellen, is het van belang dat je de juiste maten aan ons doorgeeft en invoert in ons systeem. Voor het inmeten van je jaloezieën heb je nodig: een notitieblok, een pen of potlood en een (metalen) meetlint. Wil je meer weten over het inmeten voor horizontale jaloezieën? Ga dan naar inmeten van horizontale jaloezieën voor meer informatie. Volg de duidelijke stappen voor het inmeten van je horizontale jaloezieën.

 

 1. Bestellen van jaloezieën
  Het bestellen van jaloezieën op maat is heel eenvoudig en zo gedaan. Ga naar https://www.123jaloezie.nl/raamdecoratie/jaloezieen/ en maak een keuze voor het materiaal waarin jij je horizontale jaloezieën in wil laten uitvoeren. Je kunt jaloezieën bestellen in de volgende materiaalsoorten; hout, aluminium, bamboe en PVC. Afhankelijk van de ruimte waarin je de jaloezieën wil hangen of de maat van de jaloezie maak je een keuze.
  Voer de maten in en stel je favoriete jaloezie samen. Mocht je nog twijfelen over je luxaflex (= verticale jaloezieën) vraag dan gratis monsters aan van de kleuren of materialen.

 

 1. Monteren van je horizontale jaloezieën
  Na ontvangst van je horizontale jaloezieën of luxaflex is het ophangen van je jaloezieën gemakkelijk zelf te doen. Zorg voor het benodigde gereedschap en volg de stappen die staan beschreven in ons uitgebreide jaloezieën montage instructies.

 

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze productspecialisten!

Monster toegevoegd aan winkelwagen