Winactie M line kussen

Doe mee en win! In samenwerking met M line mogen wij drie M line hoofdkussens weggeven.

Doe mee en win!

Naast het hebben van een goed verduisterende slaapkamer, is het ook belangrijk om je hoofd voldoende te ondersteunen. 
Een goed hoofdkussen kan namelijk veel nek- en rugklachten voorkomen. Daarom mogen wij drie M line hoofdkussen naar keuze weggeven! Bekijk hier alle kussens van M line. Benieuwd welk kussen het beste bij jou past? Doe dan de M line kussenwijzer.                                                                                                                                  

Wat moet je doen?

Maak een foto van jouw slaapkamer raamdecoratie van 123jaloezie.nl. Ga naar Facebook of Instagram en deel deze foto in je verhaal of in een post. Tag ons in de foto @123jaloezie en @mline_nl en gebruik de hashtag #sleepwell. Zorg dat je ons volgt! Op 15 november zullen wij de winnaars bekendmaken.

Let op: De foto kan gebruikt worden voor commercieel doeleinden.

Over M line

M line is sinds de oprichting in 2001 onlosmakelijk verbonden met topsport. Dat is niet voor niets, want innovatie staat hoog in het vaandel voor de matrassenleverancier. M line voorziet onder andere NOS*NSF al sinds 2008 van producten, de nieuwste technieken en adviezen op het gebied van slaap. Het matrasmerk is daarnaast ook Official Sleep Supplier van Team Jumbo-Visma, Ajax en de KNVB en heeft voetbalinternationals Cody Gakpo en Vivianne Miedema als ambassadeurs.

Monster toegevoegd aan winkelwagen