LAAGSTE PRIJS VAN NL & BE GRATIS MONSTERS GRATIS VERZENDING LEVERTIJD 7-11 WERKDAGEN! 100% MAATWERK ACHTERAF BETALEN Gratis Monsters

Vragen over Vouwgordijnen

Kunnen de vouwgordijnen gereinigd worden?
Onze vouwgordijnen zijn uitermate geschikt om met de machine gewassen te worden, op 30C. De bevestiging van de stof op de bovenbak gaat door middel van klittenband, wat het verwijderen makkelijk maakt.


Hoe zit het met de kans op verkleuring van de stoffen?
Onder invloed van UV zal uiteindelijk alles (iets) verkleuren, ook meubels of houten vloeren ontkomen hier niet aan. Bij donkere kleuren is de kans op verkleuring aanzienlijk groter dan bij lichte kleuren.


Wat is de pakkethoogte en hoe bereken ik deze?
De pakkethoogte is de hoogte van het vouwgordijn in opgetrokken toestand, inclusief de bovenbak. Hier volgt een overzicht van de pakkethoogtes, let op, deze is indicatief.
Hoogte vouwgordijn Pakkethoogte

  • 60 cm 18 cm
  • 150cm 22 cm
  • 300 cm 25 cm


Zijn de vouwgordijnen van goede kwaliteit?
Onze producten meten zich met de beste in de markt en zijn dus van topkwaliteit.


Heeft u ook een oplossing voor het plaatsen van vouwgordijnen in een erker?
Uiteraard, een uitgebreide meetinstructie kunt u in onze webshop terugvinden.


Is het moeilijk zelf in te meten en te monteren?
Onze producten zijn uitermate geschikt om zelf te monteren en in te meten. Je hoeft niet handig te zijn om dit te kunnen. Volg de instructies in de webshop en het komt zeker goed.


Als ik vouwgordijnen naast elkaar monteer, lopen de baleinen dan automatisch door?

Dit is niet automatisch het geval. Het is wel mogelijk op aanvraag. Bij het uitlijnen van vouwgordijne kan er een verschil zitten in de uitlijning. Als er meerdere vouwgordijnen naast elkaar komen te hangen en u wilt dat de baleinen doorlopen dan dient u na het plaatsten van uw bestelling dit apart te vermelden met uw bestelnummer via [email protected]

chatten