Zaterdag levering Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

Vragen over horizontale jaloezieën.

U verkoopt jaloezieën tegen nogal lage prijzen. Hoe kan dat?
123jaloezie.nl koopt rechtstreeks bij de fabrieken groot in en we kunnen daardoor lage prijzen voor kwaliteitsproducten realiseren. Als consument profiteert u van dit inkoopvoordeel.


Kan ik uw producten in vochtige ruimtes gebruiken?

Onze producten zijn meestal niet specifiek geschikt voor gebruik in een vochtige ruimte en vallen derhalve onder beperkte garantie op gebruik in deze ruimten. Het gebruik in een vochtige ruimte kan in veel gevallen echter geen kwaad, mits de ruimte goed is geventileerd. Onze PVC jaloezieën zijn wel uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.


Wat is de kleur van de bovenbak, onderlat en koorden?

Deze onderdelen van de jaloezie worden in dezelfde kleurtoon uitgevoerd als uw kleurkeuze. Dit noemt men kleurgecoördineerd.


Worden de zijkanten van de jaloezie ook gekleurd?

De zijden worden nagekleurd, behalve de lichte kleuren en wit (ivm geringe afwijking met houtkleur).


Bij houten jaloezieën wordt de optie "Bovenlijst soort" aangeboden, wat moet ik kiezen?

Als de zijkanten van de bovenbak zichtbaar zullen zijn kiest u voor een bovenlijst 'met zijden'. Dit is het geval bij 'Op de dag' montage. Bij 'in de dag' montage volstaat een standaard afdeklat.


Wat is het aantal ladderbanden op een houten 50mm jaloezie?

• breedte tot 89cm = 2
• breedte tussen 90-149cm = 3
• breedte tussen 150-209cm = 4
• breedte tussen 210-270cm = 5

• breedte tussen 271-329cm = 6
• breedte vanaf 330cm = 7


Wat zijn de afmetingen van de bovenbak? (Bij de afbeeldingen van de producten vind u de maten ook)

16 en 25mm lamelbreedte, 25mm * 25mm, hoogte * diepte.
35mm lamelbreedte, 37mm * 41.5mm, hoogte * diepte.
50 en 65mm lamelbreedte, 51.5mm * 58mm, hoogte * diepte.


Wat is de breedte van het ladderband?

Ladderband is leverbaar bij alle 35/50/65 mm brede jaloezieën, de breedte van het ladderband is 25 mm bij een lamelbreedte van 35/50mm, en 38mm bij een lamelbreedte van 65mm.


Is er ook breder ladderband verkrijgbaar bij de jaloezieën met een lamelbreedte van 35/50mm?

Er is ook breder ladderband verkrijgbaar in een beperkt aantal kleuren, dit ladderband is 38mm breed. De toeslag voor dit ladderband is 5%. Vraag naar de mogelijkheden.


Wat is zijgeleiding?

Zijgeleiding zijn 2 koorden die door kleine openingen in de lamellen gespannen worden. Dit voorkomt dat de jaloezie gaat 'klapperen'. Deze optie is uitermate geschikt als de jaloezie op een bewegend deel (zoals een deur) geplaatst wordt.


Mag ik de houten jaloezie in een badkamer gebruiken?

Onze houten jaloezieën worden veelvuldig in badkamers gebruikt, maar zijn niet specifiek geschikt gemaakt voor gebruik in deze "vochtige" ruimten. Het is van belang om de vochtige ruimte goed te ventileren. Omdat het vochtgehalte in ruimtes erg kan verschillen; derhalve wordt elke verantwoordelijkheid van 123jaloezie.nl uitgesloten bij gebruik in deze ruimten.


Kan ik bredere of hogere jaloezieën krijgen dan op de site staat vermeld?

In sommige gevallen zijn grotere afmetingen mogelijk, mogelijk in combinatie met elektrische bediening. Vraag naar de mogelijkheden.


Kan ik ook meerdere jaloezieën binnen 1 bovenbak laten maken?

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend. .


Hoe wordt het tuimelen en optrekken geregeld?

De bediening is als volgt: voor 16 en 25mm brede lamel is het tuimelen met transparante tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35/50 en 65mm brede lamel zowel tuimelen als optrekken met koord.


Wat is zijgeleiding?

De meeste jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding. Waardoor de jaloezie op het kozijn kan worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren of kiep-kantelramen. De geleiding wordt gespannen met een sterke transparante draad, en vastgezet met beugels.