Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 2 jaar garantie Afterpay

Algemene vragen.


Veel online aanbieders van jaloezieën vermaken standaard maten naar de gewenste maat. Doen jullie dit ook? Nee, alle producten die wij aanbieden zijn 100% maatwerk.


Waar kan ik de producten zien alvorens ik een aankoop doe?
123jaloezie.nl heeft een showroom nabij Alkmaar waar u al onze producten kunt zien, we zijn iedere werkdag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend. Buiten deze tijden kunt u op afspraak ook de showroom s'avonds of in het weekeinde bezoeken. Ook kunt u gratis monsters aanvragen van ons volledige assortiment, zodat u een goed beeld van onze producten krijgt


Hoe komt het dat u zoveel goedkoper bent dan andere aanbieders?
Doordat wij een grote speler in de markt zijn kunnen we goede prijsafspraken maken met onze leveranciers, dit voordeel geven we door aan u, de consument.


Kan ik mijn bestelde producten terugsturen na ontvangst? (Herroepingsrecht)
Nee dat is niet mogelijk. Doordat 123jaloezie.nl alleen maatwerk producten levert kunnen deze niet terug gestuurd worden.


Kan ik met mijn bedrijf in België een bestelling plaatsen waarbij de b.t.w. verlegt wordt?
Dat kan. Wanneer u een account aanmaakt en ons even contact over deze vraag, zullen wij uw account zo aanpassen dat de b.t.w. automatisch verlegt wordt.


Ik heb een klacht over een product, waar kan ik deze klacht heen sturen?
Het kan een keer gebeuren dat er iets niet helemaal naar wens is met uw bestelde product. Natuurlijk doen wij er alles aan dit op een zo net mogelijke manier op te lossen. U kunt uw klacht op de volgende manier kenbaar maken. U kunt via het contact formulier uw klacht kenbaar maken. Een klacht over een product, dienst of de service van 123jaloezie.nl kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier op de consumentenpagina van de website van Stichting Webshop Keurmerk (http://keurmerk.info/Home/MisbruikOfKlacht).


Hoe zit het met de kwaliteit van jullie producten?
We staan achter ons product en geven daarom 24 maanden garantie op onze producten, tenzij dit anders staat aangegeven. De onderdelen die wij gebruiken zijn dezelfde als die van de bekende (dure) merken. Onze slogan is dan ook: "Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!".


Heeft u nog andere producten of maten die niet in de website staan?
Als het product dat u zoekt niet in de shop verkrijgbaar is neem dan gerust even contact met ons op. Misschien kunnen we toch iets voor u betekenen


Wat is de levertijd van uw producten?
De standaard levertijd is maximaal 7-11 werkdagen voor alle producten, tenzij anders vermeld bij het plaatsen van uw order. Indien een levertijd afwijkt van de levertijd vermeld in de order ontvangt u binnen enkele werkdagen na order bericht


Welke betaalmogelijkheden zijn er?
De betaalmogelijkheden zijn Ideal, Paypal, Creditcard, Mistercash en ook is het mogelijk om bestellingen achteraf te betalen via Afterpay. Het maximumbedrag hierbij is € 2500,-. Onder rembours betalen is ook mogelijk, de toeslag hiervoor is 2%. Er dient vooraf een aanbetaling van 30% te worden voldaan, het restantbedrag kan contant aan onze koerier worden voldaan bij aflevering.


Zijn er meet- en montagehandleidingen?
Al onze producten zijn uitstekend geschikt voor zelfmontage. Er wordt een duidelijke montagehandleiding ter beschikking gesteld bij de levering van uw bestelling. Ook in onze webshop zijn de meet en montagehandleidingen terug te vinden. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons ook foto's van de situatie toesturen zodat we op afstand kunnen adviseren, dit kan bijvoorbeeld via Whatsapp


Kunt u ook meet- en montage service verlenen?
Wij verlenen op dit moment meet- of montageservice in de provincie Noord-Holland, hier zijn echter mogelijk wel kosten aan verbonden, vraag naar de voorwaarden. Op onze site treft u ook een duidelijke meethulp en montagehulp per product aan. Het is daarnaast mogelijk uitgebreid advies te krijgen van onze deskundige medewerkers. Bij twijfel: neem gerust contact met ons op: 0226-701115.


Is er een spoedlevering mogelijk?
Bij sommige producten is dit mogelijk, hiervoor geldt wel een toeslag van 10%, met een minimum van € 50,-. De levertijd zal met ongeveer 3 dagen teruggebracht kunnen worden. We moeten uw bestelling voorrang geven in productie, wat kosten met zich meebrengt. Vraag naar de mogelijkheden.


Wat is de garantie op de producten?
De garantie op onze producten is altijd 24 maanden, tenzij anders aangegeven


Levert u ook in België?
Jazeker, we levering ook kosteloos naar België. Onze Belgische klanten kunnen ook bijvoorbeeld met Mistercash betalen. Zakelijke Belgische klanten kunnen bestellingen plaatsen waarbij de btw verlegd wordt.


Kunt u aangeven op welke dag de bestelling wordt geleverd?
Ja. Indien de order gereed is, wordt deze direct door één van onze vervoerders opgehaald. U ontvangt voorafgaand aan levering bericht van Offsize Parcel met een verwachte leverdag. De dag voor levering ontvangt u ook een tijdvak wanneer de koerier langs komt. Onze vervoerder laat een bericht achter indien zij u niet op het afleveradres aantreffen. U kunt dan even afstemmen over levering.


Wat moet ik doen als er iets niet goed is met de producten?
123jaloezie.nl heeft een uitstekende kwaliteit, duidelijke garantiebepaling en vergaande service. Indien u klachten of opmerkingen heeft verzoeken wij u contact op te nemen.


Mijn producten blijken beschadigd te zijn nadat ik de verpakking heb opengemaakt, wat moet ik doen?
Neem direct contact met ons op via mail en voeg een aantal foto's van de beschadiging en verpakking toe. We zullen binnen 2 werkdagen met een passende oplossing komen.


Waar moet ik op letten bij de aankoop van raamdecoratie?
Het is erg belangrijk goed te kijken naar uw persoonlijke situatie, hoe gaat u de raambekleding gebruiken en welke obstakels zijn er. De prijs van raambekleding wordt mede bepaald door het gebruik van verschillende materialen, we adviseren u dan ook om altijd vooraf gratis monsters aan te vragen


Welke producten zijn geschikt voor in de badkamer?
Onze PVC jaloezieen zijn uitermate geschikt voor in de badkamer, dit materiaal krimpt niet bij temperatuurverschillen en is vochtbestendig. Als het om een goed geventileerde badkamer gaat kunnen houten jaloezieen ook gebruikt worden.


Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Dit is mogelijk, u kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. U ontvangt ook een leuke attentie als u de bestelling zelf komt halen en het scheelt minimaal 1 werkdag in levertijd.


Ik heb maar een deel van mijn bestelling ontvangen, klopt dit?
Dit is mogelijk, als u producten vanuit verschillende productgroepen heeft besteld kan het zijn dat er verschillende levermomenten zijn. De producten komen van verschillende productielocaties en zodra er iets gereed is wordt dit alvast verzonden.


We hebben draai-kiep ramen van kunststof, zijn hier ook producten voor geschikt?
Jazeker, als u niet wilt boren in het kunststof en het product tegen het raam aan wilt bevestigen (zodat deze meebeweegt) kunt u kiezen voor klemsteunen. U kiest ook voor zijgeleiding zodat het product mooi tegen het raam blijft hangen. Let u wel op dat het product tussen de klink en het kozijn door past, en dat het product de draaicirkel van het raam mogelijk kan beperken.