LAAGSTE PRIJS VAN NL & BE GRATIS MONSTERS GRATIS VERZENDING LEVERTIJD 7-11 WERKDAGEN! 100% MAATWERK ACHTERAF BETALEN Gratis Monsters

Vouwgordijnen

Wil je de zachte uitstraling van gordijnen combineren met een ultieme controle over de lichtinval in huis? Dan zijn vouwgordijnen een uitstekende oplossing. Bekijk het aanbod van 123jaloezie en laat je inspireren door de mooiste stoffen en kleuren.2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Textiel vouwgordijnen
  Vanaf € 68,00

  Onze maatwerk vouwgordijnen worden aangeboden in een enorme hoeveelheid kleuren en patronen. De vouwgordijnen zijn van de vertrouwde 123jaloezie kwaliteit en 24 maanden garantie is standaard. De vouwgordijnen worden gekenmerkt door hun elegante en stijlvolle uiterlijk, die een prachtige uitstraling aan uw ramen geeft. Vouwgordijnen zijn erg universeel en passen in elke ruimte bijvoorbeeld woonkamer, keuken, slaapkamer etc.
  De raamdecoratie uit deze collectie wordt na kerst geleverd.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 2. Verduisterende Vouwgordijnen
  Vanaf € 73,00

  Verduisterende vouwgordijnen op maat.


  Onze maatwerk verduisterende vouwgordijnen worden aangeboden in meerdere kleuren en patronen. Ze zijn 90% verduisterend. De vouwgordijnen zijn van de vertrouwde 123jaloezie kwaliteit en 24 maanden garantie is standaard. De verduisterende vouwgordijnen worden gekenmerkt door hun elegante en stijlvolle uiterlijk, die een prachtige uitstraling aan uw ramen geeft. Vouwgordijnen zijn erg universeel en passen in elke ruimte bv woonkamer, keuken en zijn natuurlijk bijzonder geschikt voor de slaapkamer! De raamdecoratie uit deze collectie wordt na kerst geleverd.  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Waarom vouwgordijnen?

Vouwgordijnen combineren het stijlvolle karakter van gordijnen met de praktische voordelen van rolgordijnen. Omdat wij vouwgordijnen op maat maken, kun je ervoor zorgen dat ze alleen je ramen bedekken en ze niet voor of over je radiatoren vallen. Op die manier profiteer je van een optimale warmteoverdracht en hoef je ’s winters dus minder hard te stoken om je huis op een aangename temperatuur te houden. Omdat vouwgordijnen vervaardigd worden uit dikkere stoffen dan standaard rolgordijnen, helpt dit ook om de kou zoveel mogelijk buitenshuis te houden. Dat kan flink schelen op je energierekening!

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van vouwgordijnen?

123jaloezie biedt zowel licht doorlatende als verduisterende vouwgordijnen. Dit maakt ze ook een populaire oplossing voor de slaapkamer! Bovendien heb je bij ons keuze uit vele kleuren. Ook wat betreft de afwerking van je vouwgordijnen zijn er allerlei opties. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of jij de baleinen aan de voorzijde geplaatst wilt hebben, of juist aan de achterzijde. Zelf je vouwgordijnen samenstellen is dus echt heel eenvoudig!

Bestel een vouwgordijn op maat bij 123jaloezie!

Door gebruik te maken van de meetinstructies op onze website kun je heel eenvoudig zelf je vouwgordijnen inmeten. De juiste maten voer je in bij het bestellen – wij zorgen er dan voor dat je vouwgordijnen perfect op maat worden gemaakt! Bovendien ben je bij ons altijd verzekerd van betrouwbare kwaliteit; je krijgt niet voor niets standaard 24 maanden garantie op je raambekleding! Kom je er niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.

chatten