Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 2 jaar garantie Afterpay

Vouwgordijnen

Onze maatwerk verduisterende vouwgordijnen worden aangeboden in twee modellen:Verduisterend en textiel. De vouwgordijnen kunnen zijn van de vertrouwde 123jaloezie kwaliteit en 24 maanden garantie is standaard. De vouwgordijnen worden gekenmerkt door hun elegante en stijlvolle uiterlijk, die een prachtige uitstraling aan uw ramen geeft. Vouwgordijnen zijn erg universeel en passen in elke ruimte bv woonkamer, badkamer, keuken enz. Wij bieden een grote keuze aan kleuren en modellen. Zodat er voor iedere ruimte een passend model te verkrijgen is. In de maanden juli en augustus krijgt u 5% extra korting in uw winkelwagen!

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Verduisterende Vouwgordijnen
  Vanaf € 55,00

  Verduisterende vouwgordijnen op maat.


  Onze maatwerk verduisterende vouwgordijnen worden aangeboden in meerdere kleuren en patronen. Ze zijn 90% verduisterend. De vouwgordijnen zijn van de vertrouwde 123jaloezie kwaliteit en 24 maanden garantie is standaard. De verduisterende vouwgordijnen worden gekenmerkt door hun elegante en stijlvolle uiterlijk, die een prachtige uitstraling aan uw ramen geeft. Vouwgordijnen zijn erg universeel en passen in elke ruimte bv woonkamer, keuken en zijn natuurlijk bijzonder geschikt voor de slaapkamer!. De levertijd is ongeveer 11 werkdagen!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 2. Textiel vouwgordijnen
  Vanaf € 50,00

  Onze maatwerk vouwgordijnen worden aangeboden in een enorme hoeveelheid kleuren en patronen. De vouwgordijnen zijn van de vertrouwde 123jaloezie kwaliteit en 24 maanden garantie is standaard. De vouwgordijnen worden gekenmerkt door hun elegante en stijlvolle uiterlijk, die een prachtige uitstraling aan uw ramen geeft. Vouwgordijnen zijn erg universeel en passen in elke ruimte bijvoorbeeld woonkamer, keuken, slaapkamer etc. De levertijd is ongeveer 11 werkdagen!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren