Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 7-11 werkdagen! 100% maatwerk Afterpay

Rol & Vouwgordijnen


Onze rolgordijnen zijn van absolute topkwaliteit, geen bouwmarkt-kwaliteit maar echt handwerk. U heeft jarenlang plezier van uw maatwerk product door het gebruik van critisch geselecteerde stoffen en trendy kleuren. Onze verduisterende rolgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld slaapkamers, terwijl de SUPERB-lijn veel in woonvertrekken wordt geplaatst. Beide soorten zijn in erg veel kleuren verkrijgbaar, mocht u interesse hebben dan kunt u natuurlijk altijd de gratis monsters aanvragen. De levertijd is op dit moment maximaal 12 werkdagen, verzending is gratis.

Onze maatwerk vouwgordijnen worden aangeboden in twee modellen:Verduisterend en textiel. De vouwgordijnen kunnen zijn van de vertrouwde 123jaloezie kwaliteit en 24 maanden garantie is standaard. De vouwgordijnen worden gekenmerkt door hun elegante en stijlvolle uiterlijk, die een prachtige uitstraling aan uw ramen geeft. Vouwgordijnen zijn erg universeel en passen in elke ruimte bv woonkamer, badkamer, keuken enz. Wij bieden een grote keuze aan kleuren en modellen. Zodat er voor iedere ruimte een passend model te verkrijgen is.

NIEUW! VELUX dakraam verduisterende rolgordijnen

7 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rolgordijn SPLASH lichtdoorlatend
  Vanaf € 26,00

  Dit is onze nieuwe collectie Licht doorlatende rolgordijnen! Ongekende prijzen. 100% de goedkoopste van Nederland.Ook voor topkwaliteit rolgordijnen kunt u bij ons terecht! Geen bouwmarkt-kwaliteit maar echt maatwerk tot op de millimeter. De aangeboden stoffen zijn kleurvast en van prachtige kwaliteit. De SPLASH lijn bevat stoffen die niet verduisterend zijn, bent u hier wel naar op zoek dan kunt u kiezen voor onze BELLA lijn. Het optrekken en neerlaten van het rolgordijn gebeurt door middel van een kralenketting. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!
  Nú 10% extra korting! Deze korting is reeds in de prijs verwerkt.

  Bestel dit product voor 8 december en ontvang uw bestelling nog voor de feestdagen!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 2. Rolgordijn BELLA verduisterend
  Vanaf € 29,00

  Dit is onze nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen! Ongekende prijzen. 100% de goedkoopste van Nederland. Ook voor topkwaliteit rolgordijnen kunt u bij ons terecht! Geen bouwmarkt-kwaliteit maar echt maatwerk tot op de millimeter. De aangeboden stoffen zijn kleurvast en van prachtige kwaliteit. De BELLA lijn bevat stoffen die verduisterend zijn, bent u hier niet naar op zoek dan kunt u kiezen voor onze SPLASH lijn. Het optrekken en neerlaten van het rolgordijn gebeurt door middel van een kralenketting. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!
  Nú 10% extra korting! Deze korting is reeds in de prijs verwerkt.

  Bestel dit product voor 8 december en ontvang uw bestelling nog voor de feestdagen!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 3. Rolgordijn inbetween
  Vanaf € 23,00

  Onze nieuwe inbetween rolgordijnen zijn ideaal voor mensen die wel het licht in huis willen, maar die toch ook voldoende privacy wensen. Het optrekken en neerlaten van het rolgordijn gebeurt door middel van een kralenketting. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten! Nú 10% extra korting! Deze korting is reeds in de prijs verwerkt.


  Bestel dit product voor 8 december en ontvang uw bestelling nog voor de feestdagen!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 4. VELUX dakraam verduisterend rolgordijn
  Vanaf € 39,00

  Verduisterend Velux dakraam rolgordijn op maat.


  Het VELUX verduisterende rolgordijn is ideaal voor slaapkamers. Het verduisterende gordijn is gemaakt van vuilbestendig polyester met een speciale hittewerende aluminium coating aan de achterzijde waardoor ze warmte-isolerend zijn in de winter en zonnewarmte reflecteren in de zomer. De gordijnen lopen in nauwsluitende profielen zodat het daglicht effectief buiten wordt gehouden.

  * 100% verduistering op elk tijdstip van de dag
  * Draagt bij aan een beter slaapcomfort, zowel 's nachts als overdag
  * ​Minder zonnewarmte én minder warmteverlies
  * Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers
  ​* Eenvoudig te monteren met het Pick&Click!™ systeem
  * Verduisterend rolgordijn van hoge kwaliteit


  * Als u uw VELUX dakraam open tuimelt, vind u het typeplaatje met type en maatcode van uw dakraam op de kop van het draaiend gedeelte aan de linker of rechterzijde. Lees verder
 5. Duo rolgordijnen
  Vanaf € 56,00

  Duo rolgordijnen (Ook wel Multishades genoemd) zijn een uniek, exclusief en innovatief product dat zowel in klassieke als trendy interieurs thuis hoort. Duo rolgordijnen zijn een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Duo rolgordijnen op en neer te laten, kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen; geheel gesloten, half open of open, op elke hoogte van het raam. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt. Natuurlijk krijgt u op dit A-klasse product van 123jaloezie.nl 24 maanden garantie.
  Nú 10% extra korting!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 6. Textiel vouwgordijnen
  Vanaf € 50,00

  Onze maatwerk vouwgordijnen worden aangeboden in een enorme hoeveelheid kleuren en patronen. De vouwgordijnen zijn van de vertrouwde 123jaloezie kwaliteit en 24 maanden garantie is standaard. De vouwgordijnen worden gekenmerkt door hun elegante en stijlvolle uiterlijk, die een prachtige uitstraling aan uw ramen geeft. Vouwgordijnen zijn erg universeel en passen in elke ruimte bijvoorbeeld woonkamer, keuken, slaapkamer etc. De levertijd is ongeveer 11 werkdagen!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 7. Verduisterende Vouwgordijnen
  Vanaf € 55,00

  Verduisterende vouwgordijnen op maat.


  Onze maatwerk verduisterende vouwgordijnen worden aangeboden in meerdere kleuren en patronen. Ze zijn 90% verduisterend. De vouwgordijnen zijn van de vertrouwde 123jaloezie kwaliteit en 24 maanden garantie is standaard. De verduisterende vouwgordijnen worden gekenmerkt door hun elegante en stijlvolle uiterlijk, die een prachtige uitstraling aan uw ramen geeft. Vouwgordijnen zijn erg universeel en passen in elke ruimte bv woonkamer, keuken en zijn natuurlijk bijzonder geschikt voor de slaapkamer!. De levertijd is ongeveer 11 werkdagen!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder

7 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren