LAAGSTE PRIJS VAN NL & BE GRATIS MONSTERS GRATIS VERZENDING LEVERTIJD 7-11 WERKDAGEN! 100% MAATWERK ACHTERAF BETALEN Gratis Monsters

Rolgordijnen

De ideale raambekleding biedt een optimale controle over de lichtinval en je privacy. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je raambekleding bij de rest van je interieur past. De rolgordijnen van 123jaloezie voldoen aan al je eisen. En we maken ze ook nog eens perfect voor je op maat! Bekijk ons online aanbod en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden.


5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rolgordijn BELLA verduisterend
  Vanaf € 30,00

  Dit is onze nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen! Ongekende prijzen. 100% de goedkoopste van Nederland. Ook voor topkwaliteit rolgordijnen kunt u bij ons terecht! Geen bouwmarkt-kwaliteit maar echt maatwerk tot op de millimeter. De aangeboden stoffen zijn kleurvast en van prachtige kwaliteit. De BELLA lijn bevat stoffen die verduisterend zijn, bent u hier niet naar op zoek dan kunt u kiezen voor onze SPLASH lijn. Het optrekken en neerlaten van het rolgordijn gebeurt door middel van een kralenketting. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie
 2. Rolgordijn SPLASH lichtdoorlatend
  Vanaf € 30,00

  Dit is onze nieuwe collectie Licht doorlatende rolgordijnen! Ongekende prijzen. 100% de goedkoopste van Nederland.Ook voor topkwaliteit rolgordijnen kunt u bij ons terecht! Geen bouwmarkt-kwaliteit maar echt maatwerk tot op de millimeter. De aangeboden stoffen zijn kleurvast en van prachtige kwaliteit. De SPLASH lijn bevat stoffen die niet verduisterend zijn, bent u hier wel naar op zoek dan kunt u kiezen voor onze BELLA lijn. Het optrekken en neerlaten van het rolgordijn gebeurt door middel van een kralenketting. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie
 3. Rolgordijn inbetween
  Vanaf € 25,00

  Onze nieuwe inbetween rolgordijnen zijn ideaal voor mensen die wel het licht in huis willen, maar die toch ook voldoende privacy wensen. Het optrekken en neerlaten van het rolgordijn gebeurt door middel van een kralenketting. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie
 4. Rolgordijn BELLA verduisterend
  Vanaf € 38,00

  De Unishade verduisterende rolgordijnen collectie is zowel een aantrekkelijke geprijsde als praktische reeks kwaliteitsrolgordijnen, met brandvertragende stof en een modern rolmechanisme. De collectie bestaat uit 6 verschillende kleuren en de maximale breedte is 2800mm zonder lasnaad. Ook voor topkwaliteit rolgordijnen, op maat gemaakt, kun je bij ons terecht! De aangeboden stoffen zijn kleurvast en van prachtige kwaliteit. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie
 5. Rolgordijn UNICOLOUR lichtdoorlatend
  Vanaf € 34,00

  De Unicolour lichtdoorlatende rolgordijnen collectie is zowel een aantrekkelijke geprijsde als praktische reeks kwaliteitsrolgordijnen, met brandvertragende stof en een modern rolmechanisme. De collectie bestaat uit 6 verschillende kleuren en de maximale breedte is 2800mm zonder lasnaad. Ook voor topkwaliteit rolgordijnen kun jij bij ons terecht! De aangeboden stoffen zijn kleurvast en van prachtige kwaliteit. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!

  Monster Aanvragen Meetinstructie

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Waarom rolgordijnen?

Met een rolgordijn kun je eenvoudig de lichtinval in een ruimte bepalen en privacy creëren op de momenten dat je daar behoefte aan hebt. In de slaapkamer, waar de meeste mensen behoefte hebben aan volledige verduistering, kun je verduisterende rolgordijnen ophangen. Afhankelijk van het gebruikte materiaal kunnen rolgordijnen helpen om ’s zomers de warmte buiten houden – en ’s winters de kou. En omdat rolgordijnen in alle denkbare kleuren verkrijgbaar zijn, is het niet al te moeilijk om een kleur te vinden die perfect past bij jouw smaak en inrichting.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van rolgordijnen?

123jaloezie biedt voor elke ruimte van het huis passende rolgordijnen op maat. Onze Splash en Bella rolgordijnen zijn de meest betaalbare variant, vervaardigd uit een transparante en kleurvaste stof en voorzien van een kralenketting. Wil je de inkijk beperken maar wel licht binnenlaten, dan biedt ons Duo rolgordijn uitkomst; deze uitvoering bestaat uit twee stoflagen, waarbij semi-transparante banen worden afgewisseld met niet-transparante banen.

Bestel een rolgordijn op maat bij 123jaloezie!

Voor rolgordijnen op maat ben je bij 123jaloezie aan het juiste adres. Je bent bij ons niet alleen verzekerd van de laagste prijzen van Nederland en België, maar ook van een betrouwbare kwaliteit. Daarom geven we standaard 24 maanden garantie op je rolgordijnen! Twijfel je nog over de kleur? Bestel dan gerust een aantal gratis kleurstalen. Heb je al een keus gemaakt, dan kun je de meetinstructies gebruiken om eenvoudig zelf je rolgordijnen in te meten. Mocht je ondanks onze uitgebreide uitleg ergens niet uitkomen, neem dan even contact op. De medewerkers van onze klantenservice zijn elke werkdag bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

chatten