Monteer je raambekleding zonder boren

Je raamdecoratie monteren zonder te boren! Met de Perfect Fit oplossing van 123jaloezie monteer je je raamdecoratie zonder te boren. Een ideale oplossing voor kunststof en aluminium kozijnen.

 

Raamdecoratie ophangen zonder boren is met de Perfect Fit collectie heel eenvoudig. Onze collectie bestaat uit rolgordijnen, jaloezieën en duo-rolgordijnen en alles zonder te boren.
Wanner je raamdecoratie op gaat hangen zorgt dit in veel gevallen voor boorgaten in kozijnen, muren of wanden. Vooral bij aluminium en houten kozijnen is dat zeer lastig om te herstellen. Wil je daarom zonder boren en schroeven je raamdecoratie ophangen kies dan voor Perfect Fit.

 

 1. Rolgordijnen zonder boren

  ophangen zonder boren

  Onze collectie perfect fit rolgordijnen monteer je makkelijk zonder te hoeven boren of te schroeven.


  Dé perfecte oplossing voor metalen of kunststof kozijnen.
  Vraag een gratis monster aan, zodat je de kwaliteit eerst zelf kunt ervaren.  Handige magneet strip
  De Perfect Fit raamdecoratie wordt geleverd met een zelf klevende magneetstrip Deze strip plaats je op op het kozijn waarna je het perfect fit rolgordijn gemakkelijk plaatst op de strip. Meer lezen over het monteren van Prefect Fit zonder boren, ga naar onze Perfect Fit montage instructies.
   Ophangen zonder boren en schroeven met de magneetstrip van Perfect Fit
 2. Aluminium en houten jaloezieën zonder schroeven

  Zonder gaten voor je schroeven te boren dat is ook mogelijk met onze jaloezieën. Deze manier van monteren is zeer geschikt voor draai- kiepramen an aluminium of kunststof. Met de magneetstrip zijn de jaloezieën in een handomdraai gemonteerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shop nu Perfect Fit raamdecoratie
Monster toegevoegd aan winkelwagen