Rolgordijnen 240 cm breed

Heb je een of meerdere ramen van 240 cm breed? En wil je deze voorzien van praktische raambekleding met een strakke en moderne uitstraling? Bij 123jaloezie hebben we 240 cm brede rolgordijnen en zijn eenvoudig bij ons te bestellen! Interesse? Bekijk op je gemak de onderstaande producten. Deze worden allemaal op maat gemaakt en kunnen ook in de gewenste breedte van 240 cm geleverd worden.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van rolgordijnen van 240 cm breed?

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van 240cm brede rolgordijnen, welke uitstekend geschikt zijn voor bijvoorbeeld de woonkamer, de slaapkamer en zelfs voor in je thuiskantoor.
Met onze online configurator stel jij eenvoudig je favoriete rolgordijn 100% op maat samen. Zo kun je kiezen vanaf welke kant je jouw favoriete rolgordijn wil bedienen en aan welke kant je de stof wenst uit te rollen. 
Het bedieningsmechanisme, dat met wit- of zilverkleurige onderdelen kan worden uitgevoerd, is zichtbaar en geeft het geheel een unieke uitstraling. Natuurlijk hebben we ook diverse kleuren die zich perfect lenen voor klassieke, landelijke en moderne interieurs!

Bestel een 240 cm brede rolgordijn online!

Heb je eenmaal jouw ideale 240 cm brede rolgordijn uitgekozen en gepersonaliseerd, dan kun je direct online je bestelling plaatsen. Betalen doe je veilig via de betaalmethode die jij het prettigst vindt. Of je lang moet wachten op maatwerk rolgordijnen? Bij 123jaloezie niet – je hebt je bestelling al binnen 7 tot 11 werkdagen in huis. En dat tegen de laagste prijs van Nederland en België. Wat wil je nog meer?

Welke collectie past bij jou?

 

Ontdek onze collectie verduisterende rolgordijnen Ontdek onze collectie lichtdoorlatende rolgordijnen Ontdek onze collectie aluminium jaloezieën

Verduisterend

Lichtdoorlatend

Transparant

Ontdek onze collectie
verduisterende rolgordijnen op maat met een breedte van 240 cm.

Ontdek onze collectie
lichtdoorlatende rolgordijnen op maat met een breedte van 240 cm.

Ontdek onze collectie
transparante rolgordijnen op maat
met een breedte van 240 cm.

Bekijken

Bekijken

BekijkenBekijk alle rolgordijnen

Veelgestelde vragen over rolgordijnen
Hoe breed kan een rolgordijn zijn?
Voor de breedte meet je de totale breedte van het raam. Je moet hierbij wel rekening houden dat het systeem van het rolgordijn breder is dan de stof van het rolgordijn.
Zijn alle rolgordijnen maatwerk?
Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat de raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek produceert jouw nieuwe raamdecoratie pas wanneer je de bestelling betaald hebt.
Hoe kan ik mijn rolgordijnen schoonmaken?
Het reinigen en schoonmaken van rolgordijnen dient regelmatig gedaan te worden, want zo kun je er nog langer van genieten. We hebben de tips geschreven in Alles over het schoonmaken van rolgordijnen lees je onze blog: rolgordijnen schoonmaken.


Monster toegevoegd aan winkelwagen