Houten jaloezieën 230 cm breed

Heb je een of meerdere ramen van 230 cm breed? En wil je deze voorzien van praktische raambekleding met een warme, natuurlijke uitstraling? Bij 123jaloezie hebben we een schitterend aanbod met horizontale houten jaloezieën. Ook 230 cm brede houten jaloezieën zijn eenvoudig bij ons te bestellen! Interesse? Bekijk op je gemak de onderstaande producten. Deze worden allemaal op maat gemaakt en kunnen ook in de gewenste breedte van 230 cm geleverd worden.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van houten jaloezieën van 230 breed?

123jaloezie biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van 230 cm brede houten jaloezieën, welke uitstekend geschikt zijn voor bijvoorbeeld de woonkamer, de slaapkamer of het thuiskantoor. Afhankelijk van je voorkeur voor lindenhout of Abachi hout kun je kiezen uit lamelbreedtes van 25, 35, 50 of 65 mm. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze houten jaloezie in Retro uitvoering; hierbij is de bovenzijde van de jaloezie open. Het bedieningsmechanisme, dat met brons- of zilverkleurige onderdelen kan worden uitgevoerd, is zichtbaar en geeft het geheel een unieke, nostalgische uitstraling. Natuurlijk hebben we ook diverse opties die zich perfect lenen voor klassieke, landelijke en moderne interieurs!

Wil je die mooie look en feel van houten jaloezieën ook toepassen op je draai-kiep raampjes of deuren? Onze houten jaloezieën van 25 mm ;zijn hier zeer geschikt voor. Uiteraard te bestellen inclusief zijgeleiding!

Bestel een 230 cm brede houten jaloezie online!

Heb je eenmaal jouw ideale 230 cm brede jaloezie van hout uitgekozen en gepersonaliseerd, dan kun je direct online je bestelling plaatsen. Betalen doe je veilig via de betaalmethode die jij het prettigst vindt. Of je lang moet wachten op maatwerk jaloezieën? Bij 123jaloezie niet – je hebt je bestelling al binnen 7 tot 11 werkdagen in huis. En dat tegen de laagste prijs van Nederland en België. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen over houten jaloezieën
Welke lamelbreedtes en ladderbandbreedtes zijn er beschikbaar?
Onze Sunwood houten jaloezieën hebben een standaard lamelbreedte van 50mm. Bij onze Lindehouten jaloezieën en PVC jaloezieën kies je tussen 50mm of 63mm. De voordelen van deze bredere lamellen is dat er veel licht naar binnen valt. Natuurlijk kun je de lamellen naar wens instellen. De breedte van de ladderband is standaard 25mm. Dit kun je niet aanpassen. De hoeveelheid ladderbanden is afhankelijk van de breedte van de jaloezie.
Zijn alle jaloezieën maatwerk?
Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat de raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek produceert jouw nieuwe raamdecoratie pas wanneer je de bestelling betaald hebt.
Hoe kan ik mijn jaloezieën schoonmaken?
Houten, PVC of aluminium lamellen reinigen is belangrijk om de jaloezieën mooi te houden. Door de horizontale lamellen, kan er stof op blijven liggen. Alles over het schoonmaken van jaloezieën lees je onze blog: raamdecoratie schoonmaken.
Monster toegevoegd aan winkelwagen