PVC Jaloezieën

PVC jaloezieën met uitstraling van echt hout! Keuze voor lamellen met een nerf of een strakke gladde lamel. Veel nieuwe kleuren beschikbaar. Ideaal voor vochtige ruimtes. De lamellen zijn verkrijgbaar in de breedtes 35mm, 50mm, 65mm. Gratis PVC jaloezie kleurstalen Onze PVC jaloezieën collectie is niet van echt hout te onderscheiden door onze speciale printtechnologie. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof met de sfeer en uitstraling van hout. Twijfelt u nog? Bestel dan gratis kleurstalen van PVC jaloezieën zodat u rustig kleuren uit onze collectie thuis kunt vergelijken. De garantie op dit product is 12 maanden.

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. PVC Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 43,00

  Onze collectie kunststof jaloezieën gemaakt van PVC hebben de uitstraling van Houten jaloezieën, en zijn uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes. Een van de eigenschappen van PVC is dat het zwaarder is dan hout, hierdoor zijn niet alle afmetingen mogelijk. Deze 35mm variant is erg geschikt voor plaatsing op draai/kiep ramen en deuren. De 50mm en 65mm zijn zeer geschikt voor een wat robuustere uitstraling. Bij een oppervlakte groter dan 3.6 m2 is het niet mogelijk de bediening aan 1 zijde te plaatsen. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren door een kleur ladderband naar keuze. De levertijd op deze jaloezieën is ongeveer 10 werkdagen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Voordelige jaloezie                       Zwaar materiaal
  Geschikt voor vochtige ruimtes Gevoeliger voor uv Lees verder
 2. PVC Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 43,00

  Onze collectie kunststof jaloezieën gemaakt van PVC hebben de uitstraling van Houten jaloezieën, en zijn uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes. Een van de eigenschappen van PVC is dat het zwaarder is dan hout, hierdoor zijn niet alle afmetingen mogelijk. De 35mm variant is erg geschikt voor plaatsing op draai/kiep ramen en deuren. De 65mm lamel geeft een wat robuustere uitstraling. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren door een kleur ladderband naar keuze. De standaardbreedte van het ladderband is 25mm, maar 10mm en 38mm breed ladderband is ook mogelijk. De maximale oppervlakte is 4m2 De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Voordelige jaloezie                       Zwaar materiaal
  Geschikt voor vochtige ruimtes Gevoeliger voor uv Lees verder
 3. PVC Jaloezieën 65 mm Breed
  Vanaf € 43,00

  Onze collectie PVC jaloezieën hebben de uitstraling van Houten jaloezieën, en zijn uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes. Een van de eigenschappen van PVC is dat het zwaarder is dan hout, hierdoor zijn niet alle afmetingen mogelijk. Deze 65mm variant geeft de ruimte een robuuste uitstraling. De 35mm variant is erg geschikt voor plaatsing op draai/kiep ramen en deuren. De 50mm is de populairste variant. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren door een kleur ladderband naar keuze. Het ladderband bij deze jaloezieën is standaard 38mm breed. De levertijd is ongeveer 10 werkdagen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie
  Voordelige jaloezie                       Zwaar materiaal
  Geschikt voor vochtige ruimtes Gevoeliger voor uv Lees verder

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren

PVC jaloezieën kopen?

Pvc jaloezieën hebben de look en feel van hout. Maar dan wel een stuk voordeliger en zeer geschikt voor in de badkamer. Er zijn 3 verschillende lamel breedtes verkrijgbaar die desgewenst met ladderband kunnen worden uitgevoerd.

PVC jaloezieën 60-70% goedkoper!

Ook met de op maat gemaakte pvc jaloezieën is 123jaloezie stukken goedkoper dan andere aanbieders. Wij kijken graag naar de offerte van andere aanbieders. Daag ons maar uit!

PVC jaloezieën op maat gemaakt

Alle soorten pvc jaloezieën die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Pvc jaloezieën kunnen al gefabriceerd worden vanaf 300mm breed en 300mm hoog. De maximale breedte is 2700mm.

Ongekende mogelijkheden

123jaloezie.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van de klant. Zo zijn er 4 verschillende afdeklatten verkrijgbaar. Verder bieden wij naast de universele montage steunen ook speciale plafond steunen aan. rvs koorthangers geven de jaloezie net even dat stukje meer. Wanneer u een pvc jaloezie op een draai/kiep raam of deur plaatst kiest u voor zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat de jaloezie mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam of deur geopend wordt.

Nieuwe opties bij PVC jaloezieën!!

123jaloezie.nl bied 2 nieuwe maatwerk opties aan om uw houten, bamboe en pvc jaloezieën een nog fraaiere afwerking te geven.
- Gedeelde afdeklat-
U kunt bij deze optie kiezen om voor meerdere jaloezieën 1 gedeelde afdeklat te bestellen. En deze optie is nog gratis ook!
- Plinten uitzagen-
Om uw maatwerk jaloezie nog mooier aan te laten sluiten tussen muur of kozijn bieden wij vanaf nú aan om de plinten uit te zagen.
Meer maatwerk gaat u niet vinden!

Handige tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste lamel en ladderband.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de bovenbak.

Waarom kiezen voor de op maat gemaakte pvc jaloezieën van 123jaloezie?

Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van goed advies en een prachtig eerlijk product. Een betere prijs/kwaliteit verhouding zult u niet vinden. Wij helpen u graag verder! Verder is de levertijd zeer laag te noemen en worden monsters gratis verstuurd.