LAAGSTE PRIJS VAN NL & BE GRATIS MONSTERS GRATIS VERZENDING LEVERTIJD 7-11 WERKDAGEN! 100% MAATWERK ACHTERAF BETALEN Gratis Monsters

PVC Jaloezieën

PVC jaloezieën met uitstraling van echt hout! Keuze voor lamellen met een nerf of een strakke gladde lamel. Veel nieuwe kleuren beschikbaar. Ideaal voor vochtige ruimtes. De lamellen zijn verkrijgbaar in de breedtes 35mm, 50mm, 65mm. Gratis PVC jaloezie kleurstalen Onze PVC jaloezieën collectie is niet van echt hout te onderscheiden door onze speciale printtechnologie. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof met de sfeer en uitstraling van hout. Twijfelt u nog? Bestel dan gratis kleurstalen van PVC jaloezieën zodat u rustig kleuren uit onze collectie thuis kunt vergelijken. De garantie op dit product is 12 maanden.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sunwood PVC jaloezieën 35mm breed
  Vanaf € 41,00

  Onze Sunwood collectie kunststof jaloezieën gemaakt van PVC hebben de uitstraling van houten jaloezieën, zijn lichter in gebruik dan onze andere kunststof jaloezieën én geschikt voor o.a. de badkamer. De Sunwood pvc jaloezie 35mm is erg geschikt voor plaatsing op draai/kiep ramen en deuren. Indien gewenst kan je de jaloezieën laten uitvoeren met 25mm ladderband in plaats van ladderkoord. De kleuren staan al voor je klaar, hierin is geen andere kleurkeuze mogelijk. Deze jaloezie is uitgevoerd met een tuimelpositie aan de linkerkant en het optrekken aan de rechterzijde. De maximale breedte voor de jaloezie is 2600mm. De zijkanten van de jaloezieen worden niet mee gekleurd. Op zoek naar een stuk voordeligere jaloezieën met de look en feel van echt hout, bestel dan gratis kleurstalen, zodat je rustig de kleuren uit deze collectie thuis kunt bekijken. De garantie op dit product is 12 maanden. 

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak

  Voordelige jaloezie Gevoeliger voor uv
  Geschikt voor vochtige ruimtes Minder opties

 2. Sunwood PVC jaloezieën 50mm breed
  Vanaf € 41,00

  Onze Sunwood collectie kunststof jaloezieën gemaakt van PVC hebben de uitstraling van houten jaloezieën én zijn uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. De kunststof lamellen van de Sunwood pvc jaloezie 50mm zijn bovendien lichter dan onze andere kunststof 50mm jaloezieën en hierdoor geschikt voor grotere ramen. De Sunwood pvc jaloezieën kan jij laten uitvoeren met ladderband of ladderkoord. De kleur combinatie van het ladderband en de lamel is al uitgekozen. Er is ook geen andere kleurcombinatie in het ladderband mogelijk. De Sunwood 50mm jaloezie is uitgevoerd met de tuimelpositie aan de linker-, en het optrekken aan de rechterkant. De maximale breedte voor de jaloezie is 2600mm. De zijkanten van de jaloezieen worden niet mee gekleurd. Op zoek naar een stuk voordeligere jaloezieën met de look en feel van echt hout, bestel dan gratis kleurstalen. Thuis ontvang jij dan bij onze Sunwood collectie direct een ladderband en lamel in één keer. De garantie op dit product is 12 maanden. 

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak

  Voordelige jaloezieGevoeliger voor uv
  Geschikt voor vochtige ruimtes Minder opties

 3. PVC Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 49,00

  Onze collectie kunststof jaloezieën gemaakt van PVC hebben de uitstraling van Houten jaloezieën, en zijn uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes. Een van de eigenschappen van PVC is dat het zwaarder is dan hout, hierdoor zijn niet alle afmetingen mogelijk. Deze 35mm variant is erg geschikt voor plaatsing op draai/kiep ramen en deuren. De 50mm en 65mm zijn zeer geschikt voor een wat robuustere uitstraling. Bij een oppervlakte groter dan 3.6 m2 is het niet mogelijk de bediening aan 1 zijde te plaatsen. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren door een kleur ladderband naar keuze.


  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak

  Voordelige jaloezie                       Zwaar materiaal
  Geschikt voor vochtige ruimtes Gevoeliger voor uv
 4. PVC Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 49,00

  Onze collectie kunststof jaloezieën gemaakt van PVC hebben de uitstraling van Houten jaloezieën, en zijn uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes. Een van de eigenschappen van PVC is dat het zwaarder is dan hout, hierdoor zijn niet alle afmetingen mogelijk. De 35mm variant is erg geschikt voor plaatsing op draai/kiep ramen en deuren. De 65mm lamel geeft een wat robuustere uitstraling. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren door een kleur ladderband naar keuze. De standaardbreedte van het ladderband is 25mm, maar 10mm en 38mm breed ladderband is ook mogelijk. De maximale oppervlakte is 4m2.


  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak

  Voordelige jaloezie                       Zwaar materiaal
  Geschikt voor vochtige ruimtes Gevoeliger voor uv
 5. PVC Jaloezieën 65 mm Breed
  Vanaf € 49,00

  Onze collectie PVC jaloezieën hebben de uitstraling van Houten jaloezieën, en zijn uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes. Een van de eigenschappen van PVC is dat het zwaarder is dan hout, hierdoor zijn niet alle afmetingen mogelijk. Deze 65mm variant geeft de ruimte een robuuste uitstraling. De 35mm variant is erg geschikt voor plaatsing op draai/kiep ramen en deuren. De 50mm is de populairste variant. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren door een kleur ladderband naar keuze. Het ladderband bij deze jaloezieën is standaard 38mm breed.


  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak

  Voordelige jaloezie                       Zwaar materiaal
  Geschikt voor vochtige ruimtes Gevoeliger voor uv

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

PVC jaloezieën kopen?

Pvc jaloezieën hebben de look en feel van hout. Maar dan wel een stuk voordeliger en zeer geschikt voor in de badkamer. Er zijn 3 verschillende lamel breedtes verkrijgbaar die desgewenst met ladderband kunnen worden uitgevoerd.

PVC jaloezieën 60-70% goedkoper!

Ook met de op maat gemaakte pvc jaloezieën is 123jaloezie stukken goedkoper dan andere aanbieders. Wij kijken graag naar de offerte van andere aanbieders. Daag ons maar uit!

PVC jaloezieën op maat gemaakt

Alle soorten pvc jaloezieën die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Pvc jaloezieën kunnen al gefabriceerd worden vanaf 300mm breed en 300mm hoog. De maximale breedte is 2700mm.

Ongekende mogelijkheden

123jaloezie.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van de klant. Zo zijn er 4 verschillende afdeklatten verkrijgbaar. Verder bieden wij naast de universele montage steunen ook speciale plafond steunen aan. rvs koorthangers geven de jaloezie net even dat stukje meer. Wanneer u een pvc jaloezie op een draai/kiep raam of deur plaatst kiest u voor zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat de jaloezie mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam of deur geopend wordt.

Nieuwe opties bij PVC jaloezieën!!

123jaloezie.nl bied 2 nieuwe maatwerk opties aan om uw houten, bamboe en pvc jaloezieën een nog fraaiere afwerking te geven.
- Gedeelde afdeklat-
U kunt bij deze optie kiezen om voor meerdere jaloezieën 1 gedeelde afdeklat te bestellen. En deze optie is nog gratis ook!
- Plinten uitzagen-
Om uw maatwerk jaloezie nog mooier aan te laten sluiten tussen muur of kozijn bieden wij vanaf nú aan om de plinten uit te zagen.
Meer maatwerk gaat u niet vinden!

Handige tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste lamel en ladderband.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de bovenbak.

Waarom kiezen voor de op maat gemaakte pvc jaloezieën van 123jaloezie?

Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van goed advies en een prachtig eerlijk product. Een betere prijs/kwaliteit verhouding zult u niet vinden. Wij helpen u graag verder! Verder is de levertijd zeer laag te noemen en worden monsters gratis verstuurd.

chatten