LAAGSTE PRIJS VAN NL & BE GRATIS MONSTERS GRATIS VERZENDING LEVERTIJD 7-11 WERKDAGEN! 100% MAATWERK ACHTERAF BETALEN Gratis Monsters

Plissé gordijnen voor draai kiepramen

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Plissegordijnen Greep
  Vanaf € 35,00

  Onze plissegordijnen met greep bediening zijn uitermate geschikt voor o.a. draai/kiep ramen. Het systeem is slechts 23mm diep, waardoor plaatsing op de glaslat mogelijk is. Dit geeft een zeer nette en strakke uitstraling. Daarnaast is het systeem met greep bediening zeer gebruiksvriendelijk. U heeft namelijk geen last van loshangende koorden of kettingen. Een voorwaarde om dit systeem te kunnen gebruiken is wel dat u qua hoogte er goed bij moet kunnen. Plaatsing op het raam ("op de dag") kan uiteraard ook. Wij gebruiken alleen de dubbele stoffen (Honingraad plissé). Dit geeft een prachtige uitstraling en daarnaast isoleert deze ook nog eens zeer goed. U kunt uiteraard kiezen voor lichtdoorlatende of verduisterende stoffen.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak

  Geschikt voor draai/kiep      Maximaal 150cm breed
  Geen loshangende koorden Maximaal 220cm hoog
 2. Coolfit smart plissé (Verduisterend)
  Vanaf € 123,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. Plissegordijn.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Er zijn diverse stoffen en frame kleuren beschikbaar. Dit systeem verduisterd voor 99%.

  Meetinstructie

  Update! Kleurstalen zijn helaas niet meer aan te vragen op dit moment. Dit product zal binnen afzienbare tijd worden vervangen door een nieuw product/systeem.

 3. Coolfit smart plissé (Lichtdoorlatend)
  Vanaf € 114,00

  Het meest luxe systeem met de strakste vormgeving. 123jaloezie.nl bied dit unieke plissé systeem in frame als enige online aan. Het frame van aluminium wordt meet magneet strips aan uw raam of deurkozijn bevestigt. Boren, schroeven, klemmen is allemaal niet nodig! De prijzen liggen 60 to 70% lager dan in de stenen winkels. Er zijn diverse frame kleuren beschikbaar.

  Meetinstructie

  Update! Kleurstalen zijn helaas niet meer aan te vragen op dit moment. Dit product zal binnen afzienbare tijd worden vervangen door een nieuw product/systeem.

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
chatten