Monteer je nieuwe elektrische rolgordijnen

Het monteren van een elektrische rolgordijn is gelukkig zeer eenvoudig, met een paar schroeven en 10 minuten van je tijd geniet jij in een mum van tijd van jouw nieuwe raambekleding.

zo installeer je je nieuwe elektrische rolgordijnen

Opmerking
Het installeren van uw nieuwe elektrische rolgordijn moet eenvoudig en plezierig zijn. Volg gewoon de onderstaande instructies, bekijk de video's en pak je gereedschap. Als je onderweg hulp nodig hebt, bel ons dan of start een live chat en ons getraine klantenondersteuningsteam kan u helpen de zaken in goede banen te leiden.
Belangrijk
De motor staat in de slaapstand en mag pas worden gewekt als uw rolgordijnen volledig zijn geïnstalleerd.

Onderdelen en componenten:

Beugels
Beugels x 2
Elektrisch rolgordijn
Elektrisch rolgordijn x 1
4mm plattekop schroeven
4mm plattenkop schroeven x 4 (niet inbegrepen)
Wall Plugs
Pluggen x 4
(niet inbegrepen)
Belangrijk
Omdat wandmaterialen variëren, leveren wij geen schroeven voor het bevestigen van de elektrische rolgordijnen. U dient zelf voor schroeven te zorgen, dit moeten schroeven met een diameter van 4 mm zijn, geschikt voor het materiaal waarin u installeert.

Hulpmiddelen die u nodig heeft:

Schroevendraaier
Schroevendraaier
Boormachine
Boormachine
Meetlint
Meet lint
Potlood
Potlood
trap
Trap
Waterpas
Waterpas
 

Stapsgewijze montage-instructies

De beugels kunnen op twee verschillende manieren worden gemonteerd.

Plafond bevestiging Plafond bevestiging
Plafond bevestiging

De beugels worden aan het plafond of de latei bevestigd.

Muur bevestiging Muur bevestiging
Muur bevestiging

De beugels worden aan elke zijwand binnen of buiten de nis bevestigd.


Stap 1: De beugels in de muur monteren

Measure
            distances
1.1 Meet afstanden

Gebruik een meetlint om ervoor te zorgen dat de afstand tussen obstakels zoals handgrepen, radiatoren, enz. (A) en de beugel (B) ten minste 2 cm is, zodat u ze soepel kunt bedienen.

Markeer de boorpunten
1.2 Markeer de gaten

Plaats de beugels waar u ze wilt plaatsen en markeer met een potlood de gaten.

Boor de gaten
1.3 Boor de gaten

Maak met behulp van een boor de gaten met behulp van de markeringen die u eerder als referentie hebt aangebracht. Gebruik een stevige trap als u moeilijk bij de latei of het plafond kunt komen.

Bevestig de beugels
1.4 Bevestig de beugels

Steek de pluggen in de gaten in de latei of het plafond en bevestig de beugels met een schroevendraaier in de latei of het plafond met de schroeven.

Tip 1
Breedte raam
Wanneer u de beugels vlak plaatst (meestal op exacte maat), zorg er dan voor dat de B-afstand in het diagram aan de linkerkant hetzelfde is aan beide zijden van het venster, zodat u een ongelijke overlapping kunt krijgen.
Tip 2
horizontaal uitlijnen
Wanneer u de beugels van bovenaf bevestigt, moet u ervoor zorgen dat de bovendorpel of het plafond waterpas staan ​​met behulp van een waterpas om te voorkomen dat uw rolgordijn gekanteld worden geïnstalleerd. Als dit niet het geval is, plaatst u een papier tussen een van de beugels en het plafond of de latei om de helling aan beide zijden te compenseren.

Stap 2: Montage van de gordijnrol

rond beugel
2.1

Terwijl u het volledig opgewonden gordijn vasthoudt, steekt u het niet-actieve pinuiteinde in de beugel zoals afgebeeld.

Kruis beugel
2.2

Met het vaste pin-uiteinde op zijn plaats. Steek het bedieningsuiteinde in de tegenoverliggende beugel door het penuiteinde in te drukken en vervolgens verticaal naar beneden te trekken totdat het bedieningsuiteinde op zijn plaats klikt.

Probleemoplossing: stofafvoer

Diagram 1
Schema 1

Schema 1 laat zien dat de stof vanaf de rechterkant van het rolgordijn wegloopt.

Diagram 2
Schema 2

Om de afvloeiing te corrigeren, rolt u de stof af en plakt u een stuk plakband van 25 mm op de buis (afbeelding 2) aan het andere uiteinde van het rolgordijn dan de afvoer. Rol het rolgordijn volledig op. Herhaal dit totdat de stof niet meer wegloopt.

Je rolgordijn al geinstalleerd? Lees verder hoe je ze in kan stellen.


Monster toegevoegd aan winkelwagen