Horren op maat

Topkwaliteit horren, gemaakt in Nederland. Daar houd je ongewenste insecten mee buiten.

Horren op maat

Functionaliteit en design,
gaan hand in hand

Omdat het oog ook wat wil, bieden we een ruime keuze uit frame kleuren aan. Zo match je bij jouw kozijnen.

Gaas voor iedere behoefte

Onze hoge kwaliteit gaas soorten zijn duurzaam ontwikkeld voor iedere behoefte. Van extra sterk tot scheurbestendig voor huisdieren en pollengaas, om bescherming te bieden tegen de meeste pollen allergieën.

Horren gaas
Gaas
Horrengaas
Hor gaas

Volg onze drie stappen en in 5 werkdagen heb je de hor al in huis.

  1. Meet je raam/deur met onze instructies
  2. Krijg de beste prijs voor je maatwerk hor
  3. We bezorgen in 5 werkdagen.
Hor bestellen stap 1
Hor bestellen stap 2
Hor bestellen stap 3

Veelgestelde vragen over horren

Met de antwoorden op deze meest gestelde vragen kun je de meeste vragen beantwoorden. Mocht je nog een andere vraag hebben? Neem contact op of vraag het via onze chat online!

Zijn horren van 123jaloezie goed doorzichtig

Alle onze gaas soorten zijn zo ontworpen dat er gemakkelijk doorheen kan worden gekeken. De dikte van de geweven draden zijn afhankelijk van de functie waarvoor het gaas bedoeld is.

Hoe zit het met schoonmaken - Moeten ze worden verwijderd?

Voor maximale efficiëntie moeten schermen regelmatig worden schoongemaakt, zodat ze vrij blijven van vuil, stof en insectenresten. Om deze reden zijn schermen van het paneeltype zo ontworpen dat ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Ze zijn heel gemakkelijk schoon te maken en het gaas is ontworpen om niet te corroderen of te krimpen, dus dit type reiniging is ideaal. Lees meer over het reinigen van horren in deze link.

Wat is het verschil tussen horren voor huisdieren en pollen?

Huisdierhor houdt huisdieren binnen (of buiten) wanneer een raam of deur openstaat. Dit zijn meestal ingelijste horren (we raden rolhorren niet aan als horren voor huisdieren) die zijn uitgerust met een extra sterk gaas om krassen of klauwen te voorkomen.

Pollengaas filtert verschillende soorten pollen en fungeert naast andere als een effectief hulpmiddel om de effecten van reacties veroorzaakt door pollen in de lucht te bestrijden.

Hoe groot kunnen horren zijn?

Voor deuren kunnen onze horren tot 2000mm breed zijn, terwijl we voor ramen tot 2000mm horren bieden voor plissé horren

Houden horren het licht tegen?

Onze Horren zullen het licht tot op zekere hoogte verminderen en dit is afhankelijk van het gekozen gaas. Ze hebben echter een minimaal effect op licht en luchtstroom.

Zijn er nog andere kleuren beschikbaar?

We bieden tot 11 verschillende framekleuren op sommige van onze horren. Mocht u echter een specifieke kleur wensen, dan bieden wij die mogelijkheid tegen een meerprijs.

Monster toegevoegd aan winkelwagen