Zelf je vouwgordijnen ophangen

Het ophangen van vouwgordijnen is eenvoudig en snel. Volg onderstaande stappen en binnen handomdraai hangen je vouwgordijnen klaar om te shinen.

Hoe monteer je vouwgordijnen

Het monteren van je nieuwe vouwgordijnen moet eenvoudig zijn. Volg de onderstaande instructies, bekijk de video en pak je gereedschap. Je dient zelf voor schroeven te zorgen, aangezien deze niet bij onze vouwgordijnen worden geleverd. Kies schroeven met een diameter van 4 mm die geschikt zijn voor het materiaal waarin jij installeert. Als je hulp nodig hebt, bel ons of start een live chat en ons getrainde klantenserviceteam kan je helpen.  

In de dag video - vouwgordijnen

Op de dag video - vouwgordijnen

  • Onderhoud

    Je nieuwe raambekleding is onderhoudsvrij, maar we raden aan om regelmatig visuele controles uit te voeren om er zeker van te zijn dat er geen onderdelen beschadigd zijn, wat kan leiden tot bedieningsproblemen en/of een veiligheidsrisico kan veroorzaken.

    Neem contact met ons op als er iets niet in orde is.

Waarschuwing


Jonge kinderen kunnen worden gewurgd door lussen in trekkoorden, kettingen, banden en binnenkoorden die de raambekleding bedienen.
Houd snoeren buiten het bereik van jonge kinderen om verwurging en verstrikking te voorkomen. Koorden kunnen om de nek van een kind worden gewikkeld. Verplaats bedden, kinderbedjes en meubels uit de buurt van raambekledingskoorden. Bind geen koorden aan elkaar. Zorg ervoor dat de koorden niet verdraaien en een lus vormen.

Monster toegevoegd aan winkelwagen