Zelf je vouwgordijnen ophangen

Het ophangen van vouwgordijnen is eenvoudig en snel. Volg onderstaande stappen en binnen handomdraai hangen je vouwgordijnen klaar om te shinen.


Het installeren van je nieuwe vouwgordijn moet gemakkelijk en leuk zijn. Volg gewoon de onderstaande instructies en pak je gereedschap. Als je hier hulp bij nodig hebt, bel ons dan of start een livechat en ons zeer bekwame klantenserviceteam kan assisteren. Je dient zelf voor schroeven te zorgen aangezien wij deze niet bij onze vouwgordijnen leveren. Je hebt schroeven met een diameter van 4 mm nodig die geschikt zijn voor het materiaal waarin je de vouwgordijnen wilt installeren.

Benodigdheden:

Schroevendraaier Accuboormachine Meetlint van metaal Potlood of pen

Stapsgewijze montage-instructies

Stap 1

Als je het vouwgordijn op de dag monteert, zorg er dan voor dat de maat C in de onderstaande afbeelding hetzelfde is, zodat het vouwgordijn symmetrisch past.

Als je het vouwgordijn op de dag, kun je de beugels aan de bovenzijde van de latei bevestigen of de beugels voor het raamkozijn.

Breedte van de raamdecoratie

Stap 2

BOVENSTE MONTAGE

Plaats de beugels zodat obstakels, zoals handgrepen, in de nis uitsteken.

Bevestig de eerste twee beugels op 100mm van elk uiteinde van het raamkozijn of de muur en plaats de resterende meegeleverde beugels gelijkmatig over de breedte van het raam.

Houd elke beugel op zijn plaats en markeer de locaties van de gaten. Bevestig elke beugel met de meegeleverde schroeven.
Zorg ervoor dat de bevestigingen geschikt zijn voor de muur/het oppervlak waaraan je de beugels gaat bevestigen.

ZICHT MONTAGE

Bevestig de eerste twee beugels 100mm van elk uiteinde van het raamkozijn of de muur en plaats de resterende meegeleverde beugels gelijkmatig over de breedte van het raam. Plaats elke beugel en markeer met de meegeleverde schroeven. Zorg ervoor dat de bevestigingen geschikt zijn voor de muur/het oppervlak waaraan je de steun gaat bevestigen.

Stap 3

Plaats de kop terwijl je op de kunststof knop op de beugel drukt. Zorg ervoor dat de kop op zijn plaats zit voordat u de knop op de beugel loslaat om het scherm vast te zetten.

Stap 4

BESCHERMING

De beschermkap moet zo ver mogelijk van het stuurmechanisme worden geïnstalleerd om te voorkomen dat de lusketting slap gaat hangen. Plaats de beschermer op de muur en markeer de positie van de 2 schroefgaten. Boor de gaten met een geschikte boor. Plaats het apparaat en zorg ervoor dat de ketting volledig is gespannen.

MAXIMALE AFSTAND
Dat zorgt ervoor dat de ketting volledig wordt gespannen.
VERGRENDEL VEILIGHEIDSKLEM

Schroef de veiligheidsvoorziening stevig aan de muur met behulp van geschikte bevestigingsmiddelen.

GEBRUIK ALTIJD EEN BESCHERMING
Kinderen kunnen verstrikt raken wanneer er geen beschermkap is geïnstalleerd. Gebruik altijd een beschermkap om koorden en kettingen buiten het bereik van kinderen te houden

 

Monster toegevoegd aan winkelwagen