Zaterdag levering Laagste prijs van NL & BE Gratis monsters Gratis verzending Levertijd 8-11 werkdagen! 2 jaar garantie

Jaloezie Groen

De groene jaloezieën van 123jaloezie.nl kunnen besteld worden in diverse lamel breedtes en tinten. Deze groene kleuren geven een aparte en sfeervolle aan uw interieur. Een tijdloze keuze!

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Aluminium Jaloezieën 16 mm breed
  Vanaf € 42,00

  Horizontale aluminium jaloezieën 16mm worden ook wel micro-jaloezieën genoemd, ze zijn een versiering voor ieder raam! We gebruiken hoogwaardige componenten waardoor u vele jaren plezier van deze raamdecoratie zult hebben. De levertijd voor dit product bedraagt ongeveer 11 werkdagen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!
  Nú 10% extra korting!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder
 2. Aluminium Jaloezieën 25 mm breed
  Vanaf € 36,00

  Al tientallen jaren is dit een ware topper onder de horizontale jaloezieën! Dit is natuurlijk niet voor niets, een sieraad voor ieder interieur. De 25mm jaloezieën zijn ook zeer geschikt voor kantoren en andere zakelijke doeleinden. Deze voordelige aluminium jaloezie is beschikbaar in erg veel kleuren. We maken gebruik van hoogwaardig aluminium waardoor u jarenlang plezier van dit product zult hebben. De levertijd voor dit product bedraagt ongeveer 11 werkdagen.Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten!
  Nú 10% extra korting!

  Monster Aanvragen Meetinstructie Lees verder

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren