LAAGSTE PRIJS VAN NL & BE GRATIS MONSTERS GRATIS VERZENDING LEVERTIJD 7-11 WERKDAGEN! 100% MAATWERK ACHTERAF BETALEN Gratis Monsters

Duo rolgordijnen

Met Duo rolgordijnen combineer je de flexibiliteit van jaloezieën en rolgordijnen met de zachte, warme look en feel van stoffen gordijnen. Perfect voor elke ruimte van je huis! Bij 123jaloezie.nl bestel je gemakkelijk jouw Duo rolgordijnen op maat. Bekijk het aanbod en laat je inspireren door een regenboog aan kleuren!.


1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
  1. Duo rolgordijnen
    Vanaf € 70,00

    Duo rolgordijnen (Ook wel Multishades genoemd) zijn een uniek, exclusief en innovatief product dat zowel in klassieke als trendy interieurs thuis hoort. Duo rolgordijnen zijn een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Duo rolgordijnen op en neer te laten, kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen; geheel gesloten, half open of open, op elke hoogte van het raam. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt. Natuurlijk krijgt u op dit A-klasse product van 123jaloezie.nl 24 maanden garantie.
    De raamdecoratie uit deze collectie wordt na kerst geleverd.

    Monster Aanvragen Meetinstructie

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Waarom Duo rolgordijnen??

De Duo rolgordijnen van 123jaloezie, die ook wel softshades genoemd worden, zijn speciale rolgordijnen die vervaardigd zijn uit twee lagen stof. Daarbij worden transparante banen afgewisseld met niet-transparante banen. De Duo rolgordijnen zijn voorzien van een kindveilige kettingbediening, zodat je het op elke hoogte van het raam vast kunt zetten en volop kunt spelen met de lichtinval in huis.

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van Duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen zijn geschikt voor ramen van nagenoeg alle afmetingen, vanaf een breedte van 30 centimeter. Met behulp van de meetinstructies kun je heel eenvoudig zelf je Duo rolgordijnen inmeten. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardig gerecycled polyester, waardoor je verzekerd bent van duurzame, vormvaste stoffen met zeer goede kleurvaste eigenschappen. Over kleuren gesproken: op dat gebied is er keuze te over! Als je het lastig vindt om aan de hand van de foto’s de juiste kleur te beoordelen, dan kun je gratis kleurstalen bij ons bestellen. Zo kun je thuis op je gemak verschillende kleuren bekijken en vergelijken.

Bestel een Duo rolgordijn op maat bij 123jaloezie!

Bij 123jaloezie hebben we het productieproces van onze Duo rolgordijnen volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en tegelijkertijd een kwalitatief hoogwaardig eindproduct garanderen. Je krijgt niet voor niets standaard 24 maanden garantie op je aankoop! Bovendien worden je nieuwe Duo rolgordijnen op maat binnen 7 tot 11 dagen helemaal gratis bij je afgeleverd. Zijn er nog onduidelijkheden? Bel of mail dan even met onze klantenservice – we zijn elke werkdag bereikbaar!

chatten