LAAGSTE PRIJS VAN NL & BE GRATIS MONSTERS GRATIS VERZENDING LEVERTIJD 7-11 WERKDAGEN! 100% MAATWERK ACHTERAF BETALEN Gratis Monsters

Bamboe Jaloezieën

Bamboe jaloezieën, de trend van 2021!

De nieuwste trend in horizontale jaloezieën, de 'Bamboe Jaloezieën'. Door de speciale beits met matte afwerking blijft de natuurlijke structuur en nerf van de bamboe zichtbaar en geeft dit een warme en luxe uitstraling aan uw interieur. De bamboe jaloezieën 50mm, 35mm en 65mm zijn ook verkrijgbaar met ladderband. Bamboe jaloezieën zijn minder geschikt voor vochtige ruimtes.


Pakkethoogte: Doordat de bamboe latten lichter en dunner zijn dan de houten jaloezieën is de pakkethoogte ook geringer waardoor de bamboe jaloezieën uitermate geschikt zijn boven een deur of raam. De Bamboe jaloezieën zijn in 35mm, 50mm en 65mm verkrijgbaar. De maximale breedte van bamboe jaloezieën 50 en 65mm is 2990mm. (Let op: Dit verschilt per kleur). Uiteraard kunt u ook van dit product gratis monsters aanvragen.

Wist u dat: Bamboe de snelst groeiende houtsoort ter wereld is om die reden een erg milieuvriendelijke oplossing, zonder dat u de charme van echt hout hoeft te missen. Bamboe is erg stijf, hard en licht van gewicht. Daarom zijn de lamellen van bamboe jaloezieën iets dunner dan die van de andere houtsoorten.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bamboe Jaloezieën 50 mm breed
  Vanaf € 39,00

  Een schitterend product deze jaloezieën gemaakt van bamboe! Deze bamboe jaloezie met een lamelbreedte van 50mm is de meest verkochte variant en voegt zeker iets toe aan uw interieur. Doordat de lamellen dunner zijn dan de andere houten jaloezieën geeft dit een zeer verfijnde en sfeervolle uitstraling. Ook zijn de lamellen erg mat omdat er wat profiel in de lamellen zit, chique! Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een kleur ladderband naar keuze. Deze zijn verkrijgbaar in de breedtes 10mm, 25mm en 38mm. De maximale breedte (Wit, zwart, Antraciet en Wenge) van bamboe jaloezieën is 2990mm. Houten jaloezieën gemaakt van bamboe zijn helemaal van deze tijd, duurzaam, en niet meer weg te denken uit de toonaangevende vakbladen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten! De zijkanten van de jaloezieen zijn standaard meegekleurd. De raamdecoratie uit deze collectie wordt na kerst geleverd.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 2. Bamboe Jaloezieën 35 mm breed
  Vanaf € 37,00

  Een schitterend product deze jaloezieën gemaakt van bamboe! Deze variant met een lamelbreedte van 35mm voegt zeker iets toe aan uw interieur. Doordat de lamellen dunner zijn dan de andere houten jaloezieën geeft dit een zeer verfijnde en sfeervolle uitstraling. De lamellen zijn ook erg mat, dit komt doordat er wat profiel in de lamellen zit. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een kleur ladderband naar keuze. Standaard is het ladderband 25mm breed. Houten jaloezieën gemaakt van bamboe zijn helemaal van deze tijd, erg duurzaam, en niet meer weg te denken uit de toonaangevende vakbladen. De maximale breedte van bamboe jaloezieën is 2420mm. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten! De zijkanten van de jaloezieen zijn standaard meegekleurd. De raamdecoratie uit deze collectie wordt na kerst geleverd.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 3. Bamboe Jaloezieën 65 mm breed
  Vanaf € 46,00

  We blijven innoveren bij 123jaloezie.nl! Een absolute topper deze extra brede jaloezieën met een lamelbreedte van 65mm! Deze jaloezieën zijn gemaakt van hoogwaardig Bamboe en zijn een verrijking voor ieder interieur. De dunne lamellen geven een rustige en elegante uitstraling aan uw interieur. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een kleur ladderband naar keuze. Het ladderband is standaard 38 mm breed. De maximale breedte van bamboe jaloezieën (Wit, parelwit, zwart en Antraciet ) is 2990mm. Door zeer scherpe afspraken met onze leveranciers kunnen we u dit product voor een aantrekkelijke prijs aanbieden, deze topkwaliteit zult u niet goedkoper vinden. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en transport, dus geen verborgen kosten. De zijkanten van de jaloezieen zijn standaard meegekleurd. De raamdecoratie uit deze collectie wordt na kerst geleverd.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 4. Bamboe Jaloezieën Retro 50 mm breed
  Vanaf € 86,00

  Bij 123jaloezie.nl blijven we zoeken naar de nieuwste trends. Een schitterend nieuw product deze bamboe Retro jaloezieën gemaakt van bamboe! Doordat de lamellen dunner zijn dan de andere houten jaloezieën geeft dit een zeer verfijnde en stijlvolle uitstraling aan uw interieur. De collectie RETRO is een variant op de 50mm bamboe jaloezieën. Hierbij is het mechanisme in de bovenbak zichtbaar. Dit geeft de jaloezie een nostalgische uitstraling. Een modern product met een knipoog naar vroeger! De houtsoort die we gebruiken is bamboe, deze is hier uitermate geschikt voor. In alle toonaangevende vakbladen ziet u dit product terug, de trend voor de komende jaren! In combinatie met ladderband komt dit product helemaal tot zijn recht, al blijft dit natuurlijk persoonlijk. Deze horizontale houten jaloezieën zijn een verrijking voor ieder interieur. U heeft de keuze uit 11 natuurlijke kleuren. U kunt natuurlijk monsters aanvragen om uw keuze makkelijker te maken. De zijkanten van de jaloezieen zijn standaard meegekleurd. De raamdecoratie uit deze collectie wordt na kerst geleverd.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak
 5. Bamboe Jaloezieën Retro 65 mm breed
  Vanaf € 83,00

  Bij 123jaloezie.nl blijven we zoeken naar de nieuwste trends. Een schitterend nieuw product deze bamboe 65mm Retro jaloezieën gemaakt van bamboe! Doordat de lamellen dunner zijn dan de andere houten jaloezieën geeft dit een zeer verfijnde en stijlvolle uitstraling aan uw interieur. De collectie RETRO is een variant op de 65mm bamboe jaloezieën. Hierbij is het mechanisme in de bovenbak zichtbaar. Dit geeft de jaloezie een nostalgische uitstraling. Een modern product met een knipoog naar vroeger! De houtsoort die we gebruiken is bamboe, deze is hier uitermate geschikt voor. In alle toonaangevende vakbladen ziet u dit product terug, de trend voor de komende jaren! In combinatie met ladderband komt dit product het beste tot zijn recht. Deze horizontale houten jaloezieën zijn een verrijking voor ieder interieur. U heeft de keuze uit 11 natuurlijke kleuren. U kunt natuurlijk monsters aanvragen om uw keuze makkelijker te maken De zijkanten van de jaloezieen zijn standaard meegekleurd. De raamdecoratie uit deze collectie wordt na kerst geleverd.

  Monster Aanvragen Meetinstructie Maattekening bovenbak

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Waarom bamboe jaloezieën?

Een prachtig nieuw product dat door de geringe dikte van de lamellen een rank en verfijnd karakter krijgt. Bamboe jaloezieën zijn de trend van nu. Bamboe jaloezieën zijn zeer milieuvriendelijk. Bamboe is volledig afbreekbaar en groeit sneller dan hout. Bamboe kan ook vaker geoogst worden, want de plant groeit gewoon door nadat hij gekapt is. Ieder jaar maakt de moederplant nieuwe loten aan die in korte tijd tot flinke hoogte uitgroeien. Binnen no time staat er dus weer een nieuwe, grote plant. Deze op maat gemaakte bamboe jaloezieën zijn uitermate geschikt voor woonkamer, slaapkamer en keuken. Voor de badkamer kunt u beter kiezen voor onze Pvc jaloezieën. Bij bamboe jaloezieën worden de lamellen gebeitst. Daardoor krijgt u een matte uitstraling waarbij de nerven goed zichtbaar zijn. De prijzen van bamboe jaloezieën zijn ongeveer gelijk aan houten jaloezieën. De bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in 35mm, 50mm en 65mm lamellen. Ook is er een retro versie te verkrijgen.

Gunstige prijzen

De prijs van bamboe jaloezieën is ongeveer te vergelijken met die van hout. Deze jaloezieën zult u op internet dus ook niet goedkoper gaan vinden dan bij 123jaloezie.nl

Bamboe jaloezieën op maat gemaakt

Alle soorten bamboe jaloezieën die wij aanbieden worden op maat gemaakt. Bamboe jaloezieën kunnen al gefabriceerd worden vanaf 30cm breed en 30cm hoog. De maximale breedte is bij de meeste soorten bamboe jaloezieën 243cm.

123jaloezie.nl bied van alle webshops het grootste aantal opties en accessoires aan. Dit om nog beter aan te sluiten op de wens van de klant. Zo kunt u kiezen voor een afdeklat in 4 verschillende varianten. Verder kan er gekozen worden uit een enorm aantal kleuren ladderband. Verder bieden wij naast de universele montage steunen ook speciale plafond steunen aan. Dit zonder meerprijs. Naast de gratis meegeleverde houten koordgewichtjes kunt u kiezen voor rvs metalen koord hangers. Dit geeft de op maat gemaakte houten jaloezie een stoere en stijlvolle uitstraling. Wanneer u een bamboe jaloezie op een draai/kiep raam of deur plaatst kiest u voor zijgeleiding. Deze optie zorgt ervoor dat de jaloezie mooi op zijn plek blijft wanneer het draai/kiep raam of deur geopend wordt.

Nieuwe opties!!

123jaloezie.nl bied 2 nieuwe maatwerk opties aan om uw houten, bamboe en pvc jaloezieën een nog fraaiere afwerking te geven:

Gedeelde afdeklat

U kunt bij deze optie kiezen om voor meerdere jaloezieën 1 gedeelde afdeklat te bestellen. En deze optie is nog gratis ook!

Plinten uitzagen

Om uw maatwerk jaloezie nog mooier aan te laten sluiten tussen muur of kozijn bieden wij vanaf nú aan om de plinten uit te zagen.
Meer maatwerk gaat u niet vinden!

Handige tips!

1. Vraag voordat u besteld Gratis monsters aan van de gewenste lamel en ladderband.
2. Lees voor het meten de handige Meetinstructie even door.
3. Meet de breedte van de jaloezie altijd even op 3 plekken op.
4. De gemeten hoogtemaat die u invoert is de maat inclusief de bovenbak.

Waarom kiezen voor maatwerk bamboe jaloezieën van 123jaloezie?

✓ Groot assortiment en op maat gemaakt ✓ Laagste prijs garantie ✓ Gratis monsters ✓ Gratis geleverd

chatten